Over ons

Welkom op de homepage van Kaylee, Edith en Theo.

Als u onze website heeft gevonden heeft u waarschijnlijk, net als wij, een passie voor Amerika. Meteen bij onze kennismaking met Amerika in 1990 tijdens onze rondreis zijn we besmet geraakt met het Amerika-virus. Uiteindelijk heeft het wel 15 jaar geduurd voor een 2e “Live” bezoek, maar sindsdien is ons dagelijkse leven wel Amerikaans getint geraakt door allerlei Amerikaanse Fifties & Sixties gadgets, zoals een Neon light, 50’s Diner setje, Pinda automaat, Ford Gumball machine, Pay Phone, Coca Cola Sign, een echte Gaspump van het merk Tokheim en zelfs een originele Wurlitzer Jukebox 1800 uit 1955.

En zo gingen we in 2004 op zoek naar informatie voor onze 2e Grand Tour naar Amerika. De website AllesAmerika.com was al snel gevonden met een forum voor en door Amerika liefhebbers. Hier vonden we zeer uitgebreide info over het reizen in de Verenigde Staten, de Nationale Parken, de geschiedenis, de cultuur en nog veel meer. Alles over Amerika dus!!! Hier vonden we vele Amerika reizigers die te volgen waren tijdens hun reizen naar Amerika via websites, weblogs en blogs. Hierdoor hebben wij zoveel nuttige informatie opgedaan, zodat bij ons ook het idee ontstond om ons kladblokje on-line te plaatsen. Al snel werd dit een vast onderdeel van onze reizen, en zo konden familie, vrienden en andere Amerika-liefhebbers op de hoogte blijven van onze avonturen in Amerika. Inmiddels zijn onze American Dreams compleet met bijbehorende foto-slideshows van 2005, 2007, 2008 en 2010 hier on-line te vinden.

Onze Grand Tour in 2005, 4 weken door het Westen van Amerika samen met opa en oma….. dit was een ge-wel-di-ge ervaring. Met Los Angeles, San Diego, Las Vegas, Moab, Route 66 en de Grand Canyon als hoogte punten. We zetten via de laptop ons kladblokje on-line en zo kon iedereen ons voor het eerst “live” volgen. Dit smaakte naar meer…veel meer.

In 2007 werd wederom de Grote Oceaan overgestoken en maakte we het Noordwesten van Amerika onveilig…alweer een ge-wel-di-ge ervaring. Hier waren vooral de Nationale Parken Yellowstone, Rocky Mountain en Mount Rushmore de absolute toppers.

En tja, toen was daar 2008, het jaar met de hele lage dollarkoers!! In dat jaar was het Noordoosten aan de beurt. New York, Philadelphia, Washington en de Niagara Falls werden bezocht… en ja natuurlijk was dit ook weer ge-wel-dig.

2010 stond in het teken van Florida. Ook dit was weer een fantastische vakantie. Voor het eerste verbleven we 11 nachten in een villa in Kissimmee. Hier konden we lekker ontspannen van onze 12 dagen sightseeing in Miami, Key West, de Everglades, Sanibel en St. Petersburg. Vanuit de villa waren de pretpark uitstapjes naar Busch Gardens en Magic Kingdom inderdaad magisch, en ons bezoek aan Discovery Cove was “A memory that never fades!”

In de zomer van 2011 zijn we in Atlanta begonnen en vertrokken we 3 weken later weer vanuit Miami richting Nederland. We hebben weer nieuwe staten en steden bezocht, waaronder Memphis en Nashville die voor de muzikale noot hebben gezorgd deze reis. We sloten de vakantie af met 11 nachten in de prachtige Veranda Palms Villa in Kissemmee.

2012 zijn we in de ban van Oranje, rotsen wel te verstaan!! We beginnen ons rondje in Denver waarbij we via Moab, Goulding, Sedona, Las Vegas, Springdale, Torrey en Grand Junction weer eindigen in Denver. De planning staat inmiddels on-line!!

3 thoughts on “Over ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s