VooDoo in New Orleans

Alsof het was afgesproken, maar de WhatsApp van vannacht 02.15 uur die me wakker maakte met “Geland” moet een soort van VooDoo prikkel zijn geweest, maar geeft uiteindelijk toch een heerlijk gevoel. Uiteraard slapen we daarna als een roosje verder.

De late ochtend beginnen we met een wandeling naar de French Market. Er zijn New Orleanse KISS VooDoo poppetjes gespot en die willen wij natuurlijk ook. Via een Scenic route door het French Quarter lopen we eerst naar Café Du Monde waar de rij abnormaal lang is, dus helaas geen beignets voor ons ontbijtje.

Dan maar direct door naar de French Market en wordt meteen met militaire precisie gecheckt en de poppetjes zijn binnen. Na deze Catch of the Day nemen we hier meteen een New Orleans Crêpe-je als ontbijtje, heerlijk. En KISS VooDoo nieuws gaat snel, dus of we nog een paar KISS poppetjes willen meenemen naar Nederland, de stappenteller maakt over uren. We lopen namelijk 3x terug en de man kan bijna met vervroegd pensioen.

De terug tocht brengt ons wederom via een Scenic route naar het Hard Rock Café voor onze laatste lunch in VooDoo NOLA. En dan is het gedaan met Bourbon Street voor ons en nemen we een time-out op de kamer voordat het avond programma gaat beginnen.

Eenmaal bij de Howlin’ Wolf gaan de deuren open voor de de onofficiële Pre Kruise Party die dit keer door meer dan 600 mensen wordt bezocht. Het is een waar genot om iedereen zo weer samen te zien genieten en de spanning voor morgen weer langzaam begint te komen. The Dives geven een gaaf optreden, en zijn ook weer de hele KISS Kruise van de partij. Het afsluitende optreden van de KISS coverband Love Gun uit New Orleans doen een aardige poging, maar morgen begint het echte werk pas, The KISS Kruise VII.

Vannacht krijgen we gelukkig nog een uurtje kado, die kunnen we goed gebruiken want morgen is het om 05.30 uur plaatselijke tijd Game On! Vlak voor het slapen gaan doen we nog een klein VooDoo dansje, je weet nooit waar het goed voor is…….

 

3 thoughts on “VooDoo in New Orleans

  1. Fijn dat alles goed is gegaan met de ‘kids’; toch goed gevoel als je weet dat ze goed zijn aangekomen. Maar jullie gaan er nog een mooi feestje van maken ! Leuk om te zien hoe alles al in KISS sferen komt !!! Genieten voor jullie wordt dat weer. Ben super benieuwd !!! ENJOY !!!

  2. Ik heb genoten van jullie verhalen! Erg bedankt! Het is een opgave maar dan heb je ook wat. Nu maar gauw aftellen voor nummer 8. Echt geweldig! Zelfs ik kijk er naar uit 😊

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s