Goodbye, Hello.

Vandaag komt er dan echt een einde aan onze gezamenlijke Roadtrip en wordt het gezelschap gehalveerd. We laden dus de Expedition in met maar 2 koffers en de Tom Tom leidt ons in 25 minuten naar het Car Rental centrum van Alamo. Hier krijgen we een bonnetje die keurig een $0 staat, goed geregeld dus in Chicago. We zien ook dat we precies 1798 Mile hebben gesjeesd in de afgelopen 2 weken door Amerika met deze echte Roadtrip auto, geweldig.

Dan door naar de terminal waar de koffers gedumpt worden en nemen we een laatste ontbijtje bij Dunkin’ Donut. Hier komen we tot de conclusie dat het veel te kort was, en dat is een goed teken, we hebben ervan genoten.

En dan scheiden onze wegen bij de douane, wij blijven nog even aan deze kant van de streep tot dat we ze niet meer zien. Dit was het Goodbye gedeelte van vandaag. Ons voorgenomen bus avontuur voor de terugweg is geen doorslaand succes, we kunnen de bussen niet vinden en wordt het gewoon een taxie ritje naar ons hotel, waar we meteen een Hello momentje hebben met Andy van onze Boston trip.

Hierna lopen we via de Canal Street richting de Riverwalk. Bij Harrah’s proberen we nog wat $$$$ terug te winnen, maar helaas is het pin apparaat de enige bandiet die geld geeft. En dus lopen we door naar The Outlet Collection at Riverwalk om te kijken of we daar nog wat $$$$ kunnen verdienen, en ook dat lukt niet want de portemonnee blijft dicht, we zijn kieskeurig geworden…..

Na een frozen yoghurtje kunnen we er weer tegen en doen we nog een kijkje bij de French Market en slenteren we wederom door het French Quarter terug naar het hotel. Om dit in cijfers uit te drukken, het waren 15.783 stappen.

We zijn rond half 5 op onze kamer en horen we dat de overstap in Houston van Kaylee en Jordy probleemloos is verlopen, en dat ze nu op weg naar Schiphol gaan, goed om te horen. Wij geven de voetjes even wat rust op de kamer voordat we weer het nachtleven in stappen, we zijn nu alleen……

Rond acht uur gaan we naar de Bourbon Street waar we ons Moskou trip gezelschap tegen het lijf lopen, de KISS Navy neemt langzaam New Orleans over. Wij moeten nog eten en trekken de stoute schoenen aan, want doen dit bij Bayou Burger. We nemen een Gator burger, de specialiteit van het het huis en dit gebied van Amerika. Het is inderdaad heerlijk, dus de stoute schoenen kunnen weer uit.

We vangen hier en daar nog wat kralen kettingen van de balkonnetjes, checken wat bandje en barretjes voordat we er de brui aan geven. Het was weer een lange maar ook vreemde dag.

4 thoughts on “Goodbye, Hello.

  1. Snap dat het even een dubbel gevoel geeft nu de jonge lui weer terug naar huis zijn. Maar goed, het vooruitzicht is natuurlijk een goedmakertje!! Ik begreep al van Edith dat we even moet afkickûh van je blog, want op de Kruise geen wifi. Hoe komen we dit door……
    Have fun!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s