Greetings from New Orleans.

Vandaag beginnen we eens met een ochtend wandelingetje voor ons ontbijtje naar de Canal Street. Het International House of Pancakes, kortom IHOP staat hoog op het To Do lijstje van uhhhh ja van wie ie eigenlijk. Daar komen we niet uit, in ieder geval kan die nu van het lijstje worden geschrapt.

Na de stapel Pancakes en emmer koffie vervolgen we onze weg richting het “veilige” kerkhofje St. Louis Cemetery Nr. 1, maar daar zien we dat er plotseling $20 toegang p.p. gevraagd wordt voor een bezoekje. Daar trappen we natuurlijk niet in. Een vriendelijke local wijst ons om 3 Blocks verder naar Nr. 2 te gaan die gewoon vrij te bezoeken is, maar na overleg besluiten we om het over te slaan. We lopen dan via het Louis Armstrong parkje door naar het French Quarter.

Hier slenteren weer door de vele smalle straatjes met de typische New Orleans balkonnetjes. De Bourbon Street is natuurlijk de meest beroemde maar die ligt helemaal open, erg jammer. We lopen helemaal kris kras door tot aan Shops at Canal Place, nee niet om te shoppen maar voor een heerlijk Frappuccino bij Starbucks want het is warm en dat zijn we niet gewend de laatste 2 weken.

Na deze oppepper lopen we langs de Missisippi naar de French Market en weer terug. In Rock Fizz ontmoeten we de eerste KISS Kruisers uit Engeland en Rusland, waarbij uiteraard ons Moskou tripje van April/Mei ter sprake komt. We kopen hier de zeer gewilde flesje KISS Kola voor bij de verzameling en gaan weer door. Natuurlijk moeten we even beignets proeven bij Café Du Monde, ook al zitten we nog stampvol van de stapel Pancakes.

Na deze typische NOLA lekkernij lopen we Souvenier winkeltje in en winkeltje uit weer terug naar ons hotel waar de 17 verdieping een rust momentje pakt en de 18e verdieping de koffers gaan herorganiseren.

Dan is het tijd voor het laatste avondmaal met de jeugd, en wordt er gekozen voor het Hard Rock Café. Omdat er inmiddels steeds meer KISS Kruisers New Orleans veilig komen maken, worden we vanavond tevens vergezeld door 5 Dutch KISS Kruisers, gezellig.

Rond middernacht lopen we terug naar ons hotel met een dubbel gevoel. De gezamenlijke Roadtrip zit er bijna op maar het KISS avontuur gaat voor ons vanaf morgen beginnen…..

5 thoughts on “Greetings from New Orleans.

  1. Heerlijke dag nog zo samen ! En New Orleans staat nog hoog op ons lijstje; lijkt ons geweldig !!! En mooie manier om af te sluiten, zal even rustig worden … Alhoewel, ook weer niet natuurlijk met de volgende plannen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s