De tijd vliegt!

Aan al het goede komt een eind, en zo ook deze vakantie. De dagen zijn omgevlogen en het zit er alweer op voor 2015. Nu nog even de terugtocht voordat we aan 2016 beginnen.

Vandaag beginnen we aan onze reis naar de toekomst. We gaan nml. ergens boven de Atlantische Oceaan 6 uur overslaan. Haasten is niet nodig, want die uren zijn we gewoon ineens kwijt. We doen om 07.30 uur de deur van Villa Jippart met een big smile achter ons dicht, niet omdat we weg moeten, maar omdat het een fantastisch huis en vakantie was.

De rit naar de rental car return op de luchthaven van Orlando duurt volgens Tommy 45 minuten, en dat klopt aardig. Het Alamo bonnetje staat weer keurig op de onzinnige 26 cent, voor 12 dagen Tire/Battery Fee incl. tax! Op naar sectie B, waar we de koffers ook snel kwijt zijn, en dan richting douane. Een mega rij voor 3 van ons, omdat er maar 2 TSA Pre waren aangevinkt, helaas.

De verrassing van gisteren is nog steeds groot, het inchecken gisteren leverde ons automatisch 2 First Class tickets op. Vandaag lukt het ook nog eens om er 2 extra te krijgen, supergaaf. Dit hebben we nog nooit meegemaakt, en hebben Edith, Kaylee, Opa en Oma heerlijk decadent met mes en vork gegeten achter het gordijntje, cool. En tja, ik zat met mijn benen in mijn nek en een colaatje light bij het gewone volk, verschil moet er zijn.

De 4 uur tussen tijd in New York werd ik uiteraard zielig gevonden, not!!! En dus bestel ik lekker bij Auntie Annes een Pretzel menuutje om de pijn te verzachten. We benutten ons gratis half uurtje internet met Boing voordat we bij Starbucks onze laatste cappuccino in Amerika nemen.

De laatste vlucht hebben we gelukkig ook weer 5 Economy plaatsen gekregen, en zijn alle vakanties met United niet voor niets geweest. De vlucht New York – Schiphol duurt vandaag slechts 7 uur, waarin we na de Chicken or Pasta vraag wat films kijken, een beetje slapen, een verslagje schrijven en een boekje lezen. En tijdens deze 7 uur vliegen zijn we dan ineens 13 uur verder, zou hier “de tijd vliegt” vandaan komen? Om 07.00 uur zet de piloot het toestel op Nederlandse bodem en zijn we bijna thuis.

Als de koffers van de band rollen komen we gelukkig schadevrij langs de douane. De Taxi is ook gearriveerd en eenmaal buiten merken we meteen dat we weer in Nederland zijn, het is kouddddd! In een half uurtje zijn wij thuis en is de vakantie echt over.

Ps.
Dit was ons laatste blog……
Bedankt voor alle berichten die tot ons zijn gekomen via de digitale snelweg, we zullen het nooit vergeten!

6 thoughts on “De tijd vliegt!

 1. Hallo Theo en Edith, You know that feeling you get after vacation when you’re just so happy to get back to reality????

  me neither….

  hahahah Welkom thuis! heb genoten van jullie reisverslagen, wens jullie een fijne jaarwisseling! Wanneer gaan jullie weer?
  Mieke en ik zijn zoooooo aan het aftellen! nog 64 nachtjes slapen….heerlijk. Kanniewachtuh!!!

 2. Het was weer een erg leuk verslag van een fijne vakantie. We hebben weer graag meegelezen. Woj zitten nu in Orlando bij het zwembad te genieten van prachtig weer. Fijne jaarwisseling en tot een volgend verslag!

 3. Genoten van het verslag, leuk dat we weer mee konden genieten !!! En ik vind je wel zielig hoor 😉 ! Maar ‘Tante Annie’ maakt het vast weer beetje goed.

  Succes met de jetlag, fijne jaarwisseling, en op naar de volgende mooie trip !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s