Hello Monday!

Hello Monday, de laatste volle dag van deze vakantie is alweer aangebroken. 06.15 uur wakker dus positief bekeken, we kunnen er heel lang van genieten. En een uurtje later zit ik alweer aan het zwembad op de iPad te tikken, er moet weer een nieuwe American Dreams Online editie de deur uit, adel verplicht.

Tijdens het ontbijt weten we het zeker, vandaag gaan we ultiem genieten van Villa Jippart in Watersong, een beetje sluikreclame heeft deze Villa wel verdiend… In en rond Jippart is het een drukte van belang, er wordt gewikt en gewogen met de koffers, heerlijk gebubbeld, gezwommen, en al zonnend checken we alvast in op onze vluchten voor morgen, met een extra verrassing, yeahh!

De middag kijken we op NBCSN naar Manchester United – Chelsea, die wedstrijd is echt slaapverwekkend, of is het toch het vroege opstaan dat nu zijn tol eist? Dan komen onze vrienden Ben & Jerry ook nog op bezoek, de ijskast moet toch leeg. Dit is echt een ultiem dagje niks doen, net alsof het vakantie is.

Om vijf uur verlaten we dan alsnog even Watersong voor ons laatste avondmaal. Er is democratisch gekozen voor Outback Steakhouse. We nemen de dichtstbijzijnde, die aan de 192 achter de Orlando South Harley Davidson shop. Dit is het perfecte tijdstip, want nu kunnen we pieperloos meteen aanschuiven. Binnen anderhalf uur is het restaurant nml. stampvol, net als wij. We nemen zelfs geen toetje…..

De rest van de avond is gevuld met echte mannen op de buis, de Denver Bronco’s tegen de Cincinnati Bengals. NFL ten top en zo denken we niet aan morgen ochtend!

One thought on “Hello Monday!

  1. Heerlijke vakantiedag weer !!! En zo’n laatste dag afsluiten in de Outback is ook altijd wat ik probeer te regelen 😉 ! Fijn dat het allemaal weer zo goed bevallen is. Voor vandaag, een goede terugreis ! En leuk dat we weer mee konden genieten !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s