Balansdag

De ochtend begint weer met het verhaaltje tikken langs het zwembad. Als we compleet zijn beginnen we aan het ontbijt. Morgen nog 1 keertje, dit gaan we toch echt wel missen! Tijdens het bubbelen maken we de balans op van gisteren, het kaartje heeft teveel met de groene kant boven op de tafel gelegen, we zitten nog vol. Een beetje beweging is daarom wat we nodig hebben, shoppen!

We doen het gewoon. We kiezen voor de Orlando Vineland Premium Outlets waar we dit keer nog niet geweest zijn. Helaas heeft ook heel Florida vandaag deze keuze gemaakt. Met nog 5 mile te gaan loopt de 4 helemaal vast. Het laatste stukje duurt meer dan een uur, voordat we de parkeerplaats hebben bereikt. En dan zijn we er nog niet, we moeten de Minivan nog parkeren. Dit wordt Valet, en zelfs na 3 auto’s achter ons zit deze ook vol, wauw…..

Het shoppen heeft vandaag veel weg van een attractiepark, alleen hebben ze hier geen app wat de wachttijden zijn voor de populairste winkels, en hebben ze ook geen Fast passes, helaas. Maar als professionele shoppers lukt het ons toch om aardig wat inhoud te scoren om de koffers te vullen.

Om half 6 zijn we er helemaal klaar mee, en besluiten we om ons avondprogramma aan te passen. We gaan voor een Outlet-prijsje eten bij CiCi’s Pizza. Héél goedkoop en als we dan ook nog de Free Buffet bonnen inleveren, is de balansdag compleet, We Love America!

We zijn uiteindelijk pas om 8 in Watersong, en wordt de rest van de avond TV gekeken, tenminste dat was de bedoeling, welterusten!

2 thoughts on “Balansdag

  1. Dat zijn weer mooie dagen geweest. Wat vliegt de tijd voorbij !! Seaworld met Kerst lijkt mij ook geweldig. En Texas de Brazil is TOP; wat een heerlijk vlees (en geweldige salade-bar, al kom ik daar in de praktijk toch weinig …). En dat shoppen in een pretpark; respect 😉 !!! ENJOY !

  2. Heerlijk dat shoppen in een outlet! Morgen zeker weer passen en meten met de koffers…😂
    Duidelijk weer genoten daar, helaas komt er altijd een einde aan. Dussss goeie terugvlucht dan maar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s