Nu we er toch zijn…

Omdat sommige traditie’s gemaakt zijn om te breken, gaan we vandaag NIET naar een Woonboulevard. De dag beginnen aan de ontbijt tafel langs het zwembad is dan weer wel zo’n traditie die we graag in ere houden, helaas nog maar een dag of 3!

De ultieme Kerstdag van gisteren gaat niet in de koude kleren zitten, omdat A: het is niet koud maar weer bloedje heet en B: we zijn gebroken. Dus wordt het bubbelen in Villa Jippart tot we er genoeg van krijgen, net als de zon, die heeft besloten om zich wat vaker achter de wolken te verschuilen.

Rond 14.00 uur rijden we naar de Walmart om de ijskast nog wat te vullen. Uiteraard gaat er meer in het karretje dan de planning, zodat we wederom de less than 10 items kassa niet kunnen gebruiken, helaas.

De volgende afspraak hebben we gereserveerd via de iPad. 5:15 pm worden we verwacht bij 5259 International Drive in Orlando, beter bekend als Texas de Brazil. Dit wordt onze eerste kennismaking met het Braziliaanse Steakhouse dat bekend staat om zijn grote spiesen met vlees en de Braziliaanse keuken in de stijl van Texas. En dan is er nog iets dat je moet weten, iedereen krijgt een kaartje met een rode en een groene kant. Er wordt door het gehele restaurant constant rond gelopen door de Spiesboys, niet te verwarren met de Spicegirls. Groen is Honger en krijg je vlees geserveerd, en Rood is nu effe niet! Simpel maar uitermate doeltreffend. Dus kort samengevat, we hebben heerlijk gegeten op de niet bestaande 2e kerstdag in Amerika bij een Braziliaan uit Texas met rode en groene kaartjes, bijzonder-der kan het echt niet worden.

De avond editie bestaat vandaag uit Old Town. Die naam heeft sinds 23 December ineens een andere lading, maar vooruit we zijn de beroerdste niet. Het is dus weer zaterdag en dan is er de beroemde Saturday Night Cruise. Hier gaan we weer even terug naar onze geliefde Jukebox tijd en nu we er toch zijn nemen we revange op 2011.

Hier even een copy/paste uit ons verslag van 2011:

De Cruisers komen hier met hun Oldtimers in alle kleuren, maten en merken naar toe om een show-ritje door de marketplace van Old Town Kissimmee te maken. Iedereen langs de kant kan dan genieten van deze schitterende Oldtimers. Mijn all time favoriet, de Ford Mustang uit 1965 en ook nog de mooie Shelby uitvoeringen rijden hier gewoon rond, geweldig! Helaas helpt het weer niet echt mee, en dat is een zachtjes uitgedrukt. Het is echt NOODWEER! De donder, bliksem en regen is niet normaal. De kermis attracties gaan hierdoor logischerwijs dicht, erg jammer. Tijdens het Cruisen staan we gelukkig droog, zodat we toch van de Cruisers kunnen genieten. Erg leuk en jammer van het weer!

Vandaag is het gelukkig geen noodweer, en is het genieten 2.0!
De stoet van oldtimers is weer lekker lang, van Mustang tot Kever alles komt weer voorbij, en dan de winkeltjes en barretjes in jaren 50/60 stijl, muziek van Elvis en Cash door de straten en ook nog eens geheel in kerstsfeer, gezellig hoor vakantieman!

2 thoughts on “Nu we er toch zijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s