Kerst 2015

En toen was het Kerst in Amerika. We doen niet aan verplichte kadootjes onder de boom, want we zijn deze vakantie al genoeg aan het uitpakken. Om 08.15 uur zijn we al onderweg, gewoon met de auto, want voor de arrenslee ligt er te weinig sneeuw. Het wordt vandaag Seaworld’s Christmas Celebration. Wauw, het hele park is uitermate sfeervol versierd en niet alleen voor kerst. We hebben ook iets gemeen, Seaworld en ik bestaan allebei 50 jaar, en dat is te zien aan het mooie logo bij binnenkomst, 50th Celebration of Seaworld.

Gelukkig zijn we nog soepel genoeg en ga ik met Kaylee meteen in de Manta, de rest speelt fotograaf. De wachttijd is maar 5 minuten en dus doen we hem meteen 2x. Hij is zoooo soepel, al hangend als een rog vliegen we in deze mega achtbaan met veel loops en kurkentrekkers door de lucht, hij is echt vet!

Na dit spektakel gaan we naar een show voor de hele familie, Blue Horizons. Een show waar we nu Dolfijnen en vogels zien duiken, springen en vliegen, gaaf. Op zoek naar een restaurantje komen we langs het Seaport Theater waar we meteen Pets Ahoy mee pikken. Veel katten en honden die ongelofelijke trucjes doen, erg leuk.

Dan richting Voyagers Smokehouse, niet om meteen Spareribs als kerstontbijt naar binnen te werken, maar we nemen we een heerlijke Carrot Cake met een frisje, ja een frisje want het is bloedheet. Half bewolkt en 28 graden, maar met een gevoelstemperatuur van 37, hoezo Winter Wonderland!

Om 12 uur zitten we alweer klaar voor One Ocean in het Shamu Stadium. De “gewone” show met de Shamu’s willen we natuurlijk ook niet missen, en is ook echt een schitterend show.

Al slenterend door het park ontdekken we elke weer iets nieuws, flamingo’s, stingrays, zeeleeuwen, zeekoeien, dolfijnen, haaien en een 3D film over schildpadden. Bij de zeeleeuwen kopen we wat visjes om te voeren, dit in tegenstelling tot een franse familie, die voerde een iPhone, oeps……

En dan is onze Kerstlunch bij Spice Mill de start van Seaworld’s Christmas Celebration. We beginnen met Elmo’s Christmas Wish, een speciaal kerstverhaal van Sesamstraat hahaha. Dan snel naar O Wondrous Night, een kerstverhaal in het Nautilus Theater. Bij aankomst zien we ze met boordjes zwaaien, het theater zit vol, jammer.

Dan is Kraken een mooi alternatief, en met 15 minuten wachttijd goed te doen. Wederom is het een fantastische monster rit. We kunnen eigenlijk niet kiezen, Kraken of toch de Manta, beide zijn echt geweldig!

Ons Kerstdiner bestaat uit een Flame Grilled burger van Mango Joe’s met view! En wat voor een view, we zijn getuige van de Sea of Trees. Een waanzinnige lichtjes show met meer dan 100 kerstbomen die al dansend op de muziek verkleuren in het meer, het ultieme kerstgevoel is wederom overtroffen.

Dan is het tijd voor de 18.45 Shamu’s Christmas Miracles show. Uiteraard met Shamu and family in de hoofdrol, maar ook wordt er schitterend live gezongen en dat allemaal in een in een zinderende kerstsfeer, dit is ultiem genieten.

En last but not least is onze laatste kerst show in Seaworld in het Bayside Stadium, Winter Wonderland On Ice. Een schitterende kerst-schaatsshow op echt ijs in de buitenlucht bij 28 graden. Ook hier doen de Sea of Trees mee op de achtergrond wat een extra extra dimensie geeft aan de wonderbaarlijke schaatskunsten die we zien, wauwwwww!

Door de Christmas Village Market lopen we naar de uitgang, dit was Kerst 2015 die we niet snel zullen vergeten!

One thought on “Kerst 2015

  1. Jullie zitten gelukkig in een veilige state of the union! (gezien het tornado geweld en brandgevaar) Nog mooie dagen en een voorspoedige reis naar huis! Han en Els

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s