The After Party…

Ik ben vanochtend gewoon zelfstandig opgestaan, dus het zijn maar gewoon wat getallen die veranderd zijn. Over tot de orde van de dag. 24 december gaan we eens lekker beginnen met een ontbijtje aan het zwembad, omdat het kan. De temperatuur is om half 10 al een heerlijk 23 graden, helaas wel bewolkt. Dat betekent een gevoelstemperatuur van 31, en dan is zo’n zwembad in de achtertuin gewoon nodig! We bubbelen zo de hele ochtend weg, waarbij rond het middag uur de zon ook nog om het hoekje komt kijken, lekker hoor. Buiten de vriezer hebben Ben & Jerry het heel erg moeilijk met deze temperaturen, en zijn we verplicht om snel te handelen, heerlijk.

De namiddag rijden we richting The Crosslands in Kissimmee. Hier struinen we door de Hobby Lobby, Forever 21, Petsmart, Five Below, Boot Barn, Ross en de Academy Sports and Outdoors voordat we bij Outback Steakhouse binnen wandelen. Dat was dan ook de reden van dit outdoor Shopping Center. Hier doen we de After Party, we zijn al een week in Amerika en nog hebben we geen Outback Steakhouse bezocht, schande! En uiteraard was het eten niet goed, maar fantastisch!

We rijden via Celebration terug, hier gaan we kerstlichtjes kijken op Kerstavond. Deze keer hebben we geen plaatselijke sneeuwbui gezien, maar wat een ongelofelijke mooi festijn. We rijden gewoon door de straten waar de meeste huizen in aanmerking komen voor een Man Bijt Hond item. Het winnende Christmas Decoration huis is waanzinnig mooi, over de top, maar kerst in Amerika op z’n best!

In villa Watersong wordt het vandaag niet laat, morgen gaan we er een bijzondere 1e en laatste Kerstdag van maken…….stay tuned.

One thought on “The After Party…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s