50 ROCKS!

Wakker worden, iPhone aan en genieten…..

Ik wil dan ook via de digitale snelweg graag iedereen bedanken voor alle WhatsApp, Facebook, E-mail en WordPress felicitaties, super leuk!! En met 50 jaar krijg ik nog steeds nergens korting, dus het valt allemaal best mee….

En dan is het eindelijk ook hier gewoon 23 December 2015, en gaan we het nog maar een keer vieren vandaag. Ik kom er gewoon niet om heen, de kamer is geheel in de nachtelijke uurtjes versierd door het Goedies team, incl. een ADO Den Haag Abraham, bedankt!!!!

We beginnen de ochtend in de recovery mode, want die slijtageslag van Walt Disney gaat niet in de koude kleren zitten. Om 12 uur zitten we dan toch weer in de auto richting Oviedo. En laat nou toevallig de Florida Mall op de route liggen., ik durf het bijna niet te schrijven….. dat betekent Shoppen! En zo lopen we iets na 13.00 uur via JC Penny de Florida Mall in. Het is deze keer, kijken kijken en niet kopen, we worden kieskeurig. Om 17.00 uur zijn we er klaar mee en gaan we verder naar ons einddoel.

Als ware KISS fan staat een bezoek aan een Rock & Brews hoog op mijn verlanglijstje. En laat er nou toevallig ééntje in Oviedo zitten, dus dat wordt een Rock Star Treatment op mijn 50ste verjaardag, perfect.

Het is echt een mooi, groot en nieuw gebouw die heel gaaf is ingericht. Vele muurschilderingen van uiteraard KISS, maar ook Motley Crüe, U2, Ozzy, van Halen enz. enz. Ook worden de sportliefhebbers niet vergeten met de tientallen mega schermen, en dan met pure Rock & Roll muziek uit de boxen, perfect.

Iets meer dan een jaar geleden hebben Gene en Paul dit filiaal geopend. Rock & Brews zijn op World Tour, overal schieten ze als paddestoelen uit de grond, next stop is Texas! Het is net als het Hard Rock Café een gezinsvriendelijke Rock ‘n’ Roll restaurant, maar dan co-owned door The Demon en the Starchild. Beter kan het bijna niet, tenzij Paul de Brusselse spruitjes zelf had staan kokkerelen en het door Gene was geserveerd, maar na het waanzinnige “Purple Rain” drops toetje weet ik het zeker, It was my best Birthday Diner ever…….

En omdat toeval niet bestaat, moeten we volgens Tommy precies 50 mile terug rijden naar Watersong. Dit was een memorabele 23 December die zelfs 30 uur heeft geduurd, I’ll never forget…. 50 ROCKS!

One thought on “50 ROCKS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s