Niks moet, alles kan.

Niks moet, alles kan, zo’n dag wordt het vandaag. Alweer om half zes klaar, al ben ik wel de enige die nog vast zit in dit ritme, de rest heeft het beter onder controle. En zo gebeurt het dat ik om 06.00 uur in de hoax van Walmart trap, en helaas de 50% korting niet door gaat.

Ik gebruik vlak voor het ontbijt 478 woorden om de vaste lezers en lezeressen onze belevenissen van gisteren over te brengen. De rest van de ochtend zijn we in en rond het zwembad. 21 December, 21 graden, strak blauw, de bubbels in het bubbelbad maken overuren en het is pas 09.00 uur, life is good!

De wolken hebben nu de overhand en bij 27 graden, oftewel 12.00 uur rijden we binnendoor naar de Walmart in Haines City. Een beetje koekeloeren en boodschappen doen voor de lunch.

De kar is in een uurtje weer volgeladen en Ben & Jerry doen ons adviseren om terug de snelle route te nemen. Tijdens de lunch ontvangt de jongste eerder dan verwacht een afhaalbericht voor de bestelde blauwe doos. Tja dat kriebelt, en omdat alles kan vandaag klimmen we weer de Chrysler in.

We nemen de route langs Windsor Hills, leuk om weer effe te zien en draaien zo de drukke 192 op om via de International Drive uiteindelijke bij ons doel te komen. De Ohh Jaa’s zijn onderweg niet op één hand te tellen, veel is zooo herkenbaar.

Om half 6 zijn we dan weer op de parkeerplaats van de Mall at Millenia voor het blauwe doosje. Het is een bliksembezoek van toch weer een uur, dus moeten we ons nog haasten ook voor de volgende stop.

Via de tolweg rijden we dan naar Celebration. Op de WeatherPro App hebben we nml. gezien dat het precies om 19.00 uur, 20.00 uur en 21.00 uur daar in the Market Street gaat sneeuwen. Onderweg merken we er niks van, maar hoe dichterbij, hoe drukker het wordt. Het is populair, zo blijkt.

De kerstsfeer is geweldig en inderdaad precies om 20.00 uur sneeuwt het in Florida, en wij zijn erbij, wat een soap! Na dit zeep-sop geweld, zoeken we een restaurantje op. Het wordt een Mexicaan, al zou Koek & Zopi precies in het plaatje hebben gepast!

Eenmaal thuis, blijkt dat ook een “niks moet, alles kan dag” erg vermoeiend is……

6 thoughts on “Niks moet, alles kan.

 1. Hallo Allemaal,
  Wat genieten jullie heerlijk. mooi hoor!
  Hier bij ons is het fris, winderig en somber weer. Lekker binnen met de kachel wat hoger. Lekker muziekje en een kop koffie.
  Fijne kerstdagen en tot lezens
  Groeten van Kees en Lia

 2. Wat heerlijk om in Florida te zijn met deze dagen! Is altijd leuk natuurlijk! En wat schrijf je leuk!
  Ik geniet lekker met jullie mee, erg herkenbaar , wij waren er nog in september! Veel plezier!

 3. Weer een drukke dag achter de rug vol onverwachte belevenissen! Theo alvast “van harte gefeliciteerd” met je 50ste verjaardag! Holy crab! Een gezellige verjaardag gewenst met al je dierbaren om je heen. Wat wil een mens nog meer? Groetjes, Han en Els

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s