Holiday Shopping

4, 5, 6, 7, 8 zijn niet zomaar wat getallen. Nee, dat zijn de uren waarin blijkt dat we nog steeds in het Nederlandse ritme zitten. Om 5 uur ga ik er echt uit en druppelsgewijs komt de familie allemaal klaarwakker de woonkamer binnen.

De zon komt pas om 7.12 uur op, dus lekker een bakkie bij het zwembad zit er niet in. En dus knutselen we maar weer een verslagje in elkaar voor de trouwe volgers. De melding van WordPress dat onze statistieken door het plafond gaan en dat American Dreams veel verkeer trekt, geeft toch een bepaalde druk….

Uiteraard doen we russtagggh aan, en verlaten we pas om half 11 Watersong. In lange broek dit keer, want ondanks de zon is en blijft het een frisse dag met 20 graden. Het plan was om vandaag in 3 helften de delen, shoppen, zonnen en oude auto’s kijken!
Dit wordt al snel in de prullenbak gegooid, het is druk op de weg, ondanks onze binnendoor weg. Dus zonnen wordt al geschrapt.

De Premium Outlet zijn in Holiday shopping style open van 08.00 uur tot 24.00 en dat is te merken. Het is waanzinnig druk en om 12.00 uur hebben we dan eindelijk een parkeerplekje bemachtigd en is de ochtend alweer om.

Er gebeuren verder geen schokkende dingen bij deze winkelmarathon, iedereen loopt lachend met tasjes te zeulen. De Award winning burgers van Five Guys zijn onze Foodcourt lunch, waar we weer energie van krijgen voor de 2e helft. Om 17.00 uur zijn we er klaar mee, en beginnen we aan de terugtocht.

Als je al vanaf 4 uur wakker bent komt die man met de hamer vanzelf. Onderweg is het weer spitsuur, we zijn gesloopt en ook het oude auto’s kijken wordt al snel democratisch geschrapt. Als we bij een stoplicht naast een Olive Garden staan, draaien we met gierende banden de parkeerplaats op.

Na dit heerlijke diner, rijden we op de automatische piloot richting Watersong. Om half 9 schakelen we het huis alarm uit, wat een dag. We beloven dat we morgen niet gaan shoppen…….

Advertenties

4 thoughts on “Holiday Shopping

  1. Shoppen in de kerstperiode is een crime. Vroeg en/of verder weg gaan is het credo. Op een uur rijden zit de Altamonte mall, daar is het meestal wel een stuk rustiger. Of probeer een strip mall b.v The Loop, gelijk als ze open gaan. En niet te vergeten de 24/7 Walmart!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s