Kerstgedachte

Het vage van de start van een vakantie in Amerika is dat je heerlijk kan uitslapen en toch de dag lekker vroeg kan beginnen. Mijn biologische klok denkt vandaag, het is 12.00 uur opstaan het is mooi geweest. Maar het is hier pas 06.00 uur, nou dan toch maar weer een verslagje….

Na dit fenomeen ruik ik koffie en zijn de medebewoners dus ook al wakker! Heerlijk om de dag te beginnen met een vers bakkie koffie onder het overdekte terras aan de rand van het zwembad. Het kan natuurljk altijd beter, als het zonnetje mee zou werken. Helaas is het noodweer, het water komt af en toe met bakken naar beneden. Gelukkig waren we voorbereid, want de Weather apps hadden ons al ver van te voren voor deze ochtend gewaarschuwd.

Om 12.30 uur zijn we present bij een binnen attractie, de Mall at Millenia. Wel in korte broek, want is gewoon 26 graden. Druk druk druk, maar heel gezellig. Mooie kerstsfeer, gave winkels, en veel korting, héél véél korting. En dan komen we de dag wel door. Het rustpunt ligt in het Foodcourt die we niet snel zullen vergeten. Oma had haar iPhone op het toilet laten slingeren, paniekkkkkk. En dan duren minuten uren, maar wonderen bestaan nog. Tijdens mijn bel Corry 06 actie nam de eerlijke vindster gewoon de telefoon op om hem keurig terug te kunnen geven, wat een mazzel. Komt het door de Kerstgedachte, zijn het de Amerikanen, of is het gewoon puur geluk, we zullen het nooit weten….

Bij het verlaten van de Mall kunnen we ons niet bedwingen bij DE Factory, we nemen Salted Caramel Cheesecake’s mee! De rest van de avond is gevuld met heerlijke Amerikaanse Tv, koffie en vieren we het iPhone-wonder met de To Go’s….

Advertenties

4 thoughts on “Kerstgedachte

  1. Ik lees het al… Het is weer genieten daar! Wat een mazzel met die telefoon, vraag me af of dat hier ook zo gebeurd zou zijn. Denk haast van niet.
    Veel plezier allemaal!!

  2. De tijd vliegt, maar dat weten jullie als geen ander! Een dag onze e-mails niet gecheckt en er staan alweer 2 berichten van jullie. Vervelend, dat Kaylee niet goed werd in het vliegtuig, maar gelukkig behoort dit alweer tot het verleden en fijn, dat Cor haar iPhone terug heeft! Hopelijk klaart het weer snel op, maar gelukkig weten jullie altijd genoeg leuke dingen om de dag mee te vullen. Heel veel plezier en geniet van wat er nog komen gaat!

    Groetjes, Han en Els

  3. Mooi, lekker, genieten !!!! Jullie zijn er weer 😉 !!! Ik had het gemist (maar zit niet meer echt op FB tegenwoordig ….). Heel veel plezier !! En gelukkig de mobiel gevonden; denk dat er best veel eerlijke Amerikanen zijn ! ENJOY !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s