Starchild

Met de suis nog in onze oren worden we langzaam wakker, de laatste volle dag op zee is aangebroken. We pakken de iPad en iPhones erbij om toch effe terug te kijken naar onze foto’s en filmpjes, het was allemaal zo gaaf. En we genieten er weer van!

We moeten ons nog haasten ook, want we willen de Bacon bingo met Steel Panther niet missen, dat maak je ook niet iedere dag mee. Die gasten zijn echt grappig en zo vliegt de ochtend alweer voorbij.

In een loos tussenuurtje nemen we een lekkere Cappuccino in het met airco gekoelde Atrium, want het is zelfs “Hot in the Shade”. Hier maken we ons op voor de volgende Party, en wel de Pizza Party met Paul Stanley in het Stardust theater. Het is gewoon compleet vol, net als gisteren avond maar nu voor het maken van een Pizza, ja dit is de KISS Kruise…….. Paul geeft ons een kijkje in de keuken van zijn andere passie, de Italiaanse keuken. Hij laat zien hoe hij thuis Pizza’s maakt, en iedereen kan dit vandaag proeven in het Garden Café. Leuk gedaan, grappig en we hebben er weer een favoriet recept bij.

Van de Kids Q&A krijgen we helaas niet veel mee, want we moeten ons melden bij de Paul’s Collectors club, waar we deze Kruise lid van zijn. Het kopen van een gitaar heeft zo zijn voordelen….. Er vind dus een Privat Acoustic Show plaats voor +/- 200 mensen in de Spinnaker Lounge, die wij mogen bijwonen. In de rij kletsen we met mede gitaar kopers, die ook erg “excited”zijn en gaan bij elkaar in de lounge zitten.

Iedereen is zich ervan bewust, dit wordt speciaal. En inderdaad, het is zo bijzonder om “Starchild” Hold Me, Touch Me uit 1978 te zien en horen spelen, tranentrekker en kippenvel 2.0! Dan doet ie ook nog de demo “Mistake”, een ballad uit 1975, gvd wat is dit kickuhhhhh. Samen met de verhaaltjes en herinneringen achter de liedjes is het na een klein uurtje afgelopen. Uiteraard heeft zijn stem het wat moeilijk na 3 concerten in 3 dagen op zee, maar dat heeft onze stem ook! En ook al had hij de Fabeltjeskrant voorgelezen, dit was echt zo uniek, en waanzinnig dat wij hier bij mochten zijn!

De laatste lootjes wegen het zwaarst, maar niet voor onze buren, tijdens de loterij winnen zij de Akoestische gitaar, so close but so far away! Maar het is deze aardige KISS KRUISE Captains, die dus alle vijf de keren hebben mee gevaren, absoluut gegund. Ik maak veel foto’s van hun speciale moment, die ze in een roes beleven. Na afloop laat ik de foto’s zien en dan nog geloven ze het niet, ge-wel-dig.

We blijven bijna als laatste over, en voordat het licht uitgaat krijgen we nog een kans om met Paul op de foto te gaan, en hebben we het weer over onze Haagse Hopjes, hahahaha. En doen we nog een selfie met PAUL? Of course, zo gaaf weer! Dan verlaten we toch echt de Spinnaker lounge en maken onze hersens overuren om alles van deze unieke gebeurtenis op een rijtje te zetten.

La Cucina is daarvoor een prima locatie. We hebben hier weer heerlijk gegeten en na het toetje krijgen we ook nog gratis een cappuccino-tje van de ober, fooi-technisch gezien zeer slim!

De afsluiter vandaag zijn de Dead Daisies in het Atrium, een waar feestje waardoor de laatste nacht erg kort is geworden. De Kruise zit er echt op, wat een dag weer die wie nooit meer gaan vergeten.

2 thoughts on “Starchild

  1. Hallo beste mensen, wat maken jullie fantastische momenten mee! Jullie knijpen af en toe wel eens in jullie armen. Is dit echt… Ja dat is het . Jullie zullen wel een cultuur schok meemaken straks. Lekker blijven genieten.groeten Kees en Lia

  2. In één woord het was weer “GEWELDIG”! Een goede reis naar huis en thuis kunnen jullie de koffers laten staan want de volgende A.D. komt er alweer aan! Groetjes van ons H & E

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s