Rock on

Oké, om eerlijk te zijn heb ik eindelijk heerlijk geslapen, kort maar wel heerlijk. Nog steeds zit in een roes, maar bij het openen van de kast zie ik toch echt die koffer staan, gelukkig was dit geen nare droom want de American Dream bestaat dus echt!

Na het ontbijt gaan we vandaag eens aan een kleurtje werken. Nou ja werken, gewoon liggen op een bedje en de oogjes dicht, heerlijk. Na een paar uurtjes vinden we het genoeg, want we willen niet als een kreeft op de foto straks.

Na een kleine lunch zien we de Name That Tune quiz met Tommy op het pooldeck, ontmoeten we 3 nieuwe Dutch KISS Sailers en kopen we alvast onze incheck foto’s. Om half 6 gaan we aan de plaat eten in het Teppanyaki restaurant, we hebben een leuke kok en groep mensen aan de tafel. Het eten was heerlijk en de Caborita in Paul’s cup gebruiken we als zenuwen killer voor de foto met KISS.

Op naar de hut voor een opfris en verkleedpartij, want de KISS foto komt eraan. Licht nerveus gaan we naar dit feestje. Ze zijn verkleed in de Alive pakken uit 1975, erg gaaf. Het zijn 2x 3, 2, 1 momentjes en we staan er weer op, we zijn benieuwd. Dan gaan we door naar het Atrium waar we het 1ste indoor concert op een videoscherm kunnen bewonderen. Het was super om ze in de oude kleding en setting het Alive album te zien spelen ook al was het op een mega scherm, morgen zien we ze in het echie….

Na dit concert begint de Halloween Party, en wij kijken onze ogen uit. Die Amerikanen gaan ver, heel ver…. Echt waanzinnige kostuums en mak-up creaties komen voorbij, heel gaaf. Half 12 is het dan alweer tijd voor Steel Panther op het pooldeck. Die maken er weer een mooi potje entertainment van, en zo gaan we de nacht in waarin we een uurtje terug verdienen, Rock on, Rock hard, Rock out!

Advertenties

One thought on “Rock on

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s