Our Fourth Mission!

En toen was het 29 Oktober, de dag de KISS KRUISE V voor ons al gaat beginnen met de officiële KK V Pre-Party op de Pearl. Dit keer blijven we wegens Douane perikelen gedockt in de haven van Miami liggen. Het tochtje naar niemandsland schijnt plotseling een probleem te zijn, jammer.

We maken gebruik van ons uurtje latere check-out, en zo zitten we om 12 uur in de KISS shuttle naar de Port. Het inchecken gaat vlotjes, wij zijn op onze Fourth Mission gepromoveerd en hebben er weer een ster bij, we zijn KISS Navy Commander’s!

Om 2 uur mogen we naar onze hut, maar de koffers zijn er nog niet, dus lopen we even een rondje op het schip. Binnen is het lekker koel, maar buiten is de gevoelstemperatuur inmiddels 40 graden, wat een hitte.
Uiteraard komen we in de wandelgangen Nederlanders tegen, die we door onze Facebook t-shirt actie herkennen, erg leuk.

Inmiddels zijn de koffers gearriveerd en kan de korte broek aan, wat een verademing. Ook de eerste KISS kadootjes liggen op bed, de T-shirts en de Commander Tags.

Na de verplichte Safety Drill, en de eerste maaltijd in het Cagney’s steakhouse waar Edith plotseling tijdens het toetje een jaar ouder werd, begint dan eindelijk onze muzikale Kruise om 8 uur met de Big Rock Show op het pooldeck. Lekker veel KISS nummers en vele oldies zoals van Bon Jovi, Rush, ACDC en Cheaptrick, we zijn begonnen.

De headliner van de Pre-Party is Steel Panther, een metalband met een knipoog naar de jaren 80, die niet voor niks pas om 23.00 uur begint….. Het is op en top over de top, maar ze maken gave muziek en het was een geweldige afsluiter van deze eerste dag van de KISS Kruise V.

Advertenties

2 thoughts on “Our Fourth Mission!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s