Easy come, easy go!

Zitten we helemaal in de New York Groove, moeten we weg. Terwijl de zon nog op moet komen, zitten wij al het ontbijt. Op naar ons volgende avontuur. We hebben nog een ritje tegoed met de Newark Airport Express die ons ophaalt bij de Port Authority bij ons om de hoek. Klokslag 8 rijden we weg en zien we langzaam de NY skyline kleiner en kleiner worden.

Bij terminal C droppen we binnen 2 minuten onze bagage af, op naar de douane. Hier scheiden onze wegen, de andere helft heeft nml. TSA-pre! Ik moet of beter, mag gewoon mijn schoenen uit doen, zou dat de reden zijn….. Na de x-ray scan zijn we weer herenigd en reizen we samen weer verder.

Een cappuccino-tje To-Go gaat er altijd wel in, waarbij we Gate C85 gebruiken als zitplaats. Binnen een uurtje gaan we al boarden, en ruilen we een inmiddels regenachtig New York in voor het zonovergoten Miami.

Tenminste daar gingen we van uit. Het is zwaar bewolkt, maar bloedheet. Het openbaar vervoer in New York is ons zo goed bevallen, dat we ook nu proberen om daarmee in Miami Downtown te belanden. We kopen een kaartje voor de plaatselijke Tri-Rail a $2,25 en zijn binnen 20 minuten in Downtown. De slogan easy come, easy go zoals op het kaartje staat dekt perfect de lading voor deze hele wissel dag tussen New York en Miami.

Op de kamer is FaceTime met het thuisfront onze pauzenummer, voordat we alweer op weg naar de overkant moeten. Het is de seizoensopening van de Miami Heat tegen de Charlotte Hornets. De kaartjes waren gelukkig al een paar maanden geleden geboekt want het is een volle bak. Ook dit is wederom een belevenis die we maar moeilijk kunnen beschrijven, topsport op z’n best. De Miami Heat wint met 104-94, een close game dus!

Er waren tevens een paar hotshots op de gastenlijst, waarbij we ook Pelorus langs de American Airlines Arena zien liggen. De boot die door mevrouw Abramovich is verkocht voor $300 miljoen aan David Geffen, waanzinnig!

En dan hebben we het ook wel gehad. We bezoeken nog het einde van de KISS Pre-Party in het hotel, maar kamer 622 volgt niet veel later……

Advertenties

3 thoughts on “Easy come, easy go!

  1. Wil je Edith van harte feliciteren met haar verjaardag en haar nog vele jaren wensen! Jij ook natuurlijk gefeliciteerd en een gezellige dag gewenst van Han en mij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s