New York Times

Zo en daar zijn we dan in New York, echt kickuhhhh! Ik zal jullie niet vermoeien met, we werden door Kaylee om 06.00 uur weggebracht, bij de douane was het appeltje eitje en de vlucht liep vlotjes, we hebben o.a. Paul Blart, Mall Cop 2 gekeken en konden kiezen uit chicken or pasta en dat we door de Newark Airport Express op de hoek van ons hotel zijn gebracht.
Nee we beginnen dus meteen in New York, waar om 14.00 uur helaas onze kamer nog niet klaar was. Maar niet getreurd, we kregen een upgrade naar de 34e verdieping met view werd ons verzekerd, en de koffers zijn gestald.
En zo stonden we tien minuten later met open mond op Times Square om ons heen te staren, wat een gekkenhuis. Jammer dat het er half opengebroken bij ligt, het lijkt Den Haag wel. Het is druk druk en geel, heel veel geel. Ook al is dit niet de eerste keer New York, het blijft een geweldig gezicht, de grote neon reclames i.c.m. de taxi’s.
Omdat het heerlijk weer is, en we nog een beetje fit zijn besluiten om alvast wat KISStory momenten te bezoeken die zich in New York hebben afgespeeld, of beter gezegd, zijn gefotografeerd.

En zo lopen we naar het Ziegfeld theater, naar het Carnegie House, naar de beroemde Lantaarnpaal, de trappetjes in Central Park en de Mini Flexi Glass Watterfall tunnel, waar we overal zo’n KISS foto momentje meepikken. Ja mensen, het valt niet mee om KISS fan te zijn, de stappenteller maakt overuren.

Om 18.15 uur plaatselijke tijd wisselen we bij het Hard Rock Cafe US dollars in voor voedsel en goederen, waarbij in Nederland de Donderdag al is begonnen, en dat voelen we.

Binnen 15 minuten zijn we “thuis” op de 34ste verdieping met uitzicht op het Empire State Building. Niet dat we er wat aan hebben want een uurtje later worden de ogen automatisch gesloten, ook al hebben we echt wel tegen gesputterd….

10 thoughts on “New York Times

  1. Gelukkig weer veilig aangekomen in New York op weg naar de volgende KISS KRUISE! We hoorden, dat orkaan Patricia aan komt stormen op de kust van Mexico, dat zullen jullie ongetwijfeld ook weten. Jamaica mag dan wel in de Caribische Zee liggen, maar die staat wel in verbinding met de Golf van Mexico, dus ik mag toch aannemen, dat jullie dan aan land blijven!? We horen van jullie! Groetjes van Els en Han

  2. Heeeeeerlijk om weer elke dag een verslag te kunnen lezen! Het was ook al lang stil 🙂 Wat is NY gaaf hè? Mei 2016 zijn wij er ook weer. En dan ook weer Kruisen… hoe gaaf. En wie weet zijn de leden van Cheap Trick er ook weer bij??? Heel veel plezier!

  3. Oh, wat heerlijk !!! Jullie zijn in die geweldige stad !!! Dat wordt op een top genieten. De kiss momenten herken ik dan wel niet, maar New York des te meer !!! Lekker genieten samen !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s