De Ster

Zo, daar zijn we weer! De grote oversteek is terug van weg geweest, en dus bekijken we of er na een stilte van 12 maanden, nog wel animo is voor A.D.O. En dan bedoel ik dus American Dreams Online, omdat Alles Door Oefening nog flink moeten blijven oefenen om animo te kweken, helaas!

Wij zijn er in ieder geval helemaal klaar voor, en kijken we of we het bloggen met WordPress niet verleerd zijn. Als alles volgens planning loopt plaatsen we de eerste echte Amerikaanse Post vanuit New York. Het inchecken bij United zijn we in ieder geval niet verleerd, en dus hebben we 24 uur van te voren een free upgrade te pakken voor Economy Plus.

De eerste 6 dagen in New York zullen we ons niet snel vervelen met Times Square, het vrijheidsbeeld, het vernieuwde Ground Zero, het nieuwe One World Trade Center, Central Park, Brooklyn enz. enz. Als bonus is het ons gelukt om tickets te bemachtigen voor onze eerste echte NFL wedstrijd tussen de New York Giants en de Dallas Cowboys in het MetLife Stadium tussen de 82.566 toeschouwers, we zijn benieuwd.

Uiteraard is de KISS KRUISE V die ons dit keer naar Jamaica brengt, DE STER van deze vakantie! 05-10-1980 begon ik aan een onvoorstelbare reis met de magische woorden; You wanted the best, You got the best, The hottest band in the world…..KISS! Ik werd als 14 jarig jochie door mijn ouders naar Leiden gebracht voor mijn eerste KISS concert tijdens de Unmasked Tour. En dan nu 35 jaar later zijn we bij de First Ever Unmasked Electric Sailaway Show, toeval bestaat niet! En omdat Abraham al voorzichtig meekijkt leek het mijn ouders een mooi moment om dit alvast met een kado te vieren, maar daarover later meer……

Na de Kruise spenderen we nog een paar dagen aan de Golf van Mexico waarbij we ons met heerlijke zonne-energie willen opladen om het Nederlandse klimaat te overleven!
Al met al een druk programma, waarbij we hopelijk weer mooie, leuke, gave, en kickuhhh herinneringen gaan maken, wordt vervolgd!

Advertenties

2 thoughts on “De Ster

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s