Wat een vakantie…..!

image
Zo, we zitten eindelijk in het Amerikaanse ritme, we slapen nml. uit tot half 9! Het is daarom des te vervelend dat het pas op de laatste dag in Las Vegas gebeurt, morgen moeten we weer naar huis, ahhhhhh.

We starten met Skype, omdat we toch ons verhaal van gisteren nog willen delen met het thuisfront. We zijn nog steeds “Over the Moon”, wat een dag was dat. Dan springen we snel onder de douche en gaan we op pad.

We hebben nog zo veel plannen, maar nog zo weinig tijd. We rijden de auto naar de Fashion Show Mall, dat wordt ons startpunt vandaag. De winkels gaan op Zondag om 11 uur open, en daarom hebben we nog 10 minuten om de Apple Store te vinden. Dit keer géén rij, mooi! Maar helaas ook hier zijn ze allemaal zo goed als op, vandaar geen rij dus, helaas!

En dan op naar Dairy Queen, op al onze Amerika reizen hebben we deze keten nog nooit bezocht! En dat kan eigenlijk niet, we worden via Messenger geadviseerd om een Blizzard te nemen. En wel de Chocolate Covered Strawberry CheeseCake! Wauw, dit was dus zeker niet de laatste, weer een verslaving erbij……bedankt Robert-Jan!

We vervolgen onze Strip Trail, en lopen richting Circus Circus. Ja inderdaad een aardige tippel, maar ook hier zijn we nog nooit geweest. Het doel is het Restaurant Tatuado van Vince Neil te bezoeken, oftewel de zanger van Mötley Crue. Gelukkig is het heerlijk weer, en geen 45 graden zoals in Juli. We lopen langs een grote bouwput waar weer wordt gebouwd. Resort World staat er te lezen, opening Spring 2016, nog even geduld dus. Circus Circus is inderdaad één groot Circus binnen, erg leuk voor kleine kinderen. Het restaurant van Vince Neil is gaaf aangekleed, met een hele tourbus als bar, ook weer gezien!

De terug tocht doen we vanaf de andere kant, waar het hotel Riviera toch wel heel erg aan een verbouwing toe is. De grens is Encore, dat resort geeft weer de echte Las Vegas Strip uitstraling. We lopen binnendoor naar Wynn, ook niet slecht, hahahaha. Al fotograferend lopen we via de Strip richting Palazzo, ook weer zo’n super resort. Met aangrenzend de schitterende Grand Canal Shoppes waar je eigenlijk niet naar binnen durft. Hier zit dan ook een hele mooie Christian Louboutin winkel, welbekend bij de schoenen verzamelaars onder ons, zoals Paul Stanley en …….

Wij lopen maar snel door, op naar Venetiaan. Hier varen de gondels weer af en aan, een echte toeristen trekpleister. De gehele overdekte promenade is ook hier weer geweldig. Inmiddels is het alweer 13.150 uur, tijd voor een hapje. We bezoeken eerst nog het nieuwe Resort The LINQ, met de High Roller als Eye Catcher, die dan ook maar meteen het grootste reuzenrad ter wereld is, echt indrukwekkend. Ook het ‘stadje’ wat er om heen is gebouwd, is erg gaaf.

We steken de Strip weer over en lopen we via Bellagio naar Ceasers Palace waar de Forum Shops zitten. Hier vinden we vast iets te eten wat nog op ons To Do lijstje staat. Het wordt de CheeseCake Factory! We kunnen meteen aan tafel, dat is mooi. Het eten is uiteraard heerlijk, en helaas hebben ook de lunch porties de vervelende bijkomstigheid dat je echt geen CheeseCake als toetje meer naar binnen kan werken. En een vakantie zonder een echte Cheese Cake is geen vakantie, dus dan maar To Go. En zo lopen we met een gevuld tasje de deur uit voor het vervolg traject.

Tenminste dat was de bedoeling, de voetjes willen eigenlijk niet meer verder na deze lunch onderbreking. We herzien de plannen, en beginnen aan de terugtocht. Dit duurt tenslotte ook nog wel even. We proberen het nogmaals bij Apple, maar ook hier geldt, de 64GB en 128 GB modellen zijn echt uitverkocht, pech.

Via The Mirage en Treasure Island komen we weer bij de Fashion Show Mall, waar we onze Explorer opzoeken. Via de snelste weg rijden we Off Strip naar Delano. We komen om half 5 helemaal gesloopt aan op onze kamer, wat een dag.

Ons oorspronkelijke avondprogramma hebben we geschrapt, dat lukt echt niet meer! We besluiten om 18.00 uur onze laatste MyVegas Reward te gebruiken, 2 tickets voor het Shark Reef Aquarium in Mandalay Bay. Vanaf de M life balie een ‘Seven Minute Walk’, dat is nog te doen. Het is erg mooi, waarbij hier heel veel verschillende grote haaien onder, boven en naast je langs glijden, schitterend. Oké, het is met $18 p.p. wel wat aan de dure kant, maar het was voor ons een leuk klein uurtje gratis haaien kijken!

In Mandalay Bay spelen we nog wat roulette op de kasten, en de nadruk ligt hierbij op spelen. Als je hier komt om veel, héél veel geld te winnen, heb je waarschijnlijk een groot probleem. En ondanks dat nummer 18 niet gevallen is, voelen wij ons toch de winnaar, gek hè?

Gelukkig hebben we nog net genoeg geld om Starbucks met een bezoekje te vereren. Zodat we de laatste uren met een grote Starbucks Cappuccino en een echte CheeseCake van de Factory genieten van ons waanzinnige uitzicht op de Strip uit onze Panoramic Suite op de 38ste verdieping, wat een vakantie……..!

Ps.
De terugvlucht verliep vlekkeloos, we zijn weer thuis! Bedankt voor alle reacties, het was geweldig! Nu weer terug naar de harde werkelijkheid, maar gelukkig hebben we de foto’s nog……..

Advertenties

8 thoughts on “Wat een vakantie…..!

 1. Jullie laatste voetverslijting in Vegas kon ik zo meelopen met ogen dicht. Heerlijk, heerlijk en altijd te kort. Het is weer voorbij voor jullie, maar wel super geweest!
  Welkom in dit beknepen landje en sterkte met de jetlag!

 2. Haha, ik waande me nog helemal in Las Vegas en dan lees je ineens dat je gewoon weer thuis zit. Hoe dan ook, jullie kunnen weer terug kijken op een awesome vakantie!!!!!!!!

 3. Wat een dag, niet normaal weer 😉 ! Jullie zijn dadelijk echt toe aan vakantie !!!! Heerlijk alle casino’s af; ik ben zo graag in Wynn/Encore/Palazzo en Venetian; dat vind ik toch de mooiste nog steeds. Goed dat jullie eindelijk een Blizzard geprobeerd hebben !!! Succes met de jetlag dan maar; en heel lang nagenieten van deze fantastische trip, leuk dat ik jullie enthousiaste verhalen weer heb mogen meebeleven. Tot de volgende keer !

 4. Hallo! Heel erg bedankt voor een beetje vreugde tijdens onze saaie dagen thuis.. 😉
  Jammer dat het alweer voorbij is.

  Ik hoop dat je nog wel zin hebt om wat foto’s online te zetten…………….al was het alleen maar de foto voor mijn vriendin Anneke van Robin Zander!!

 5. Ja we hebben een fantastische tijd beleeft op de KISS Kruise IV & Las Vegas! Dit neemt niemand ons meer af!
  Leuk met jullie gepraat , gedronken en deze belevenis gedeeld te hebben.
  Druk bezig met mijn KISS Blog te updaten met de vele foto’s enz.
  Maar mijn report over KISS Kruise IV is nu te lezen op mijn blog! Enjoy.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s