It’s my Lucky KISS KRUISE T-shirt, again….

Tja waar moeten we beginnen, dit was weer zo’n dag die we nooit meer gaan vergeten…..

We ontbijten voor het eerst op de kamer, want we hebben geen tijd te verliezen. Paul Stanley heeft een signeer sessie in het Hard Rock Hotel om 13.00 uur. Deze signeer sessie van Paul is op het allerlaatste moment bekend gemaakt en gelukkig zijn wij hier nog. We hebben geen idee hoe druk dit zal gaan worden, en dus rijden we om 10.30 uur de parkeer garage van Delano uit. Uiteraard heb ik mijn Lucky KISS KRUISE 4 T-Shirt aan gedaan, je weet maar nooit waar het goed voor is op deze dag.

In het Hard Rock Hotel staat er al een kleine rij, waarbij de eerste fans al rond 08.00 uur present waren, Die Hards dus! Onze buren in de rij, zijn echte Amerikanen uit een klein plaatsje nabij Chicago. We kletsen heel wat af waardoor de tijd omvliegt, erg leuk. Ook horen we de eindstand van Den Haag waardoor ik dus niet voor niets mijn Lucky KISS KRUISE T-Shirt weer aan heb getrokken. En dan is het plotseling alweer 13.00 uur, de tijd is omgevlogen. En dan komt Paul aanlopen, stipt op tijd.

Het is goed geregeld, nadat je het gesigneerde boek hebt afgerekend krijg je een mooi foto-momentje! Paul is super relaxed, neemt de tijd ervoor en toch is het weer zo voorbij. We hebben er een leuke foto en boek aan overgehouden, cool.

De tijd vliegt voorbij en het is inmiddels alweer 13.15 uur, en hebben we honger. Om niets aan het toeval over te laten nemen we hier in het Hard Rock Hotel bij Mr. Lucky een KISS menuutje, heerlijk.

Onze vooraf geplande boek signeer sessie met Gene op maandag is helaas op het allerlaatste moment gecanceld. Het is nu verplaatst naar 21 november, maar dan zijn we thuis 😦 We hadden dit Bij KISS Monster Mini Golf geboekt, en dus gaan we ons daar melden. We proberen uiteraard of er voor deze domper nog iets te regelen is.

De eigenaresse Christina, die we ook al op de Kruise hadden ontmoet regelt niet alleen de boek signeer sessies, maar is ook regeltante van the Autographed Bass Experience met Gene Simmons. We leggen haar ons dilemma voor, en zij denkt heel hard na. Ze geeft ons een visite kaartje, met de mededeling, Meet me around 2.30 pm. in front of the Joint and we figure something out! We zijn echt overdonderd, wat zal er gaan gebeuren…..

Eenmaal bij The Joint zien we dat dit de verzamelplaats is voor de Meet & Greet met KISS en de Autographed Bass Experience. En Christina vertelt hier zonder blikken of blozen dat wij straks mee mogen naar binnen, wauw…….is het dan echt my Lucky KISS KRUISE T-shirt again! En zo staan we ineens in dezelfde ruimte waar de KISS Meet & Greet plaats vind op een afstandje dit allemaal te bekijken en te beluisteren, ongelofelijk. Dan horen we ook nog eens songs die we op de Kruise hebben gemist, zoals Comin’ Home, Beth en Going Blind, erg gaaf.

Maar het wordt nog gekker, de andere mensen hebben dus een Bas gitaar gekocht, die hij straks gaat signeren. We worden voor het einde van de Meet & Greet naar een suite met bar gebracht, vlak achter het podium waar KISS de akoestische set staan te spelen. En na de laatste noot, komt Tommie als eerste binnen. Hij Is heel erg aardig, als groep feliciteren we hem nog met zijn verjaardag van gisteren, wat hij erg op prijs stelt, wat gaaf weer. De volgende zijn Paul & Eric die langskomen, en dan is daar ineens the God of Thunder die binnen komt, GENE! Hij is het echt!!!

Vol ongeloof zitten wij hier ineens en krijgen de eerste 4 mensen hun signeer en foto moment. En dan is het onze beurt, wij die dus maar 2 boekjes hadden gekocht van $50 maar wel helemaal uit Holland komen, waanzinnig! Gene is erg cool, signeert de boeken en gaat 1 voor 1 met ons op de foto, kickuhh. Hij vraagt nog Did you get everything what you want, waarbij ik heel brutaal het op de Kruise aangeschafte Album van mijn 1e Concert van Leiden 1980 laat zien, en vraagt of hij die wil signeren. En voordat ik weet sta ik ineens met een door Gene Simmons gesigneerde LP in mijn hand, ongelofelijk…….. Na ons zijn er nog 3 gitaren die gesigneerd gaan worden, en zo hebben we zeker 30 minuten hier met Gene Simmons gestaan, en nog steeds met mijn Lucky KISS KRUISE 4 T-Shirt aan…….

Dit was de overtreffende trap van de gehele KISS vakantie en gaan we nooit, nooit meer vergeten. Maar de dag is nog niet voorbij, want vanavond staat in het teken van ons 3e en laatste concert in VEGAS!

Ook dit was weer net iets anders dan die andere 2, waarbij ik deze zeker op nummer 1 zet. De setlist was iets door elkaar geschud, de opening met Detroit Rock City was geweldig, en volgens ons was de show op deze zaterdag echt Las Vegas waardig, helemaal over de top! Het was echt een waardige afsluiter van onze 2 weken lange KISS concerten, onwijs gaaf. Dat wordt afkicken……

Na afloop gaan we nog met Marina en Carol naar de KISS Monster Mini Golf. Dit blijft erg leuk en is heel mooi opgezet. We vragen nog bij de KISS DJ onze favoriete KISS liedjes Nothing Can Keep Me From You en Reason To Live aan. En dan de uitslag, tja ik had nog steeds mijn Lucky KISS Kruise 4 T-shirt aan, dus……

Met de War Machine KISS Cocktail sluiten we deze memorabele dag af in de bar van het Hard Rock Hotel, GOOD NIGHT!

Advertenties

2 thoughts on “It’s my Lucky KISS KRUISE T-shirt, again….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s