Today, totally Rock’s

Today, totally Rocks!

Het ochtend ritueel is vandaag wederom gevuld met een verslagje maken, en al internettend de wereld rond. Vandaag gaan we weer wat sightseeing doen. Omdat we rode rotsen verslaafd zijn, staat Red Rock Canyon al een tijdje op ons verlanglijstje. En vandaag is het dan zover, want we zijn er toch.

We beginnen met een Cappuccino bij Starbucks in de lobby met een Fruitige Crêpe van de buren, heerlijk. Om 09.00 zitten we in de auto richting Red Rock Canyon. Weer effe een paar mijlen maken, heerlijk. In 45 minuten zijn op bestemming. We betalen $ 7, en beginnen aan de Scenic Drive. We rijden het Visitor Center voorbij, om zo de 2 bussen japanners te omzeilen.

Het wordt misschien eentonig, maar wij vinden het geweldig. Die Rode Rotspartijen met een strakblauwe lucht daar boven, beter kan niet. We maken vele foto’s, en allemaal van de verschillende uitkijkpunten. Het is ook een park voor fanatieke bergbeklimmers en trail-lopers. Wij laten de 19 Hiking Trails dit keer aan ons voorbij gaan, en rijden alle uitkijkpunten met de Explorer af. Het zijn 13 Mijlen eenrichtingsverkeer waar we 2 uur over hebben gedaan, and it Rock’s!

Ons volgende doel is Apple Store 2 van de 3 in Las Vegas. Het ligt in Town Square. Mooie winkels, maar we zijn op een missie. En ja hoor, er staat gewoon weer een rij. Helaas kunnen ze niet zeggen of ze de gewenste iPhone nog hebben als we aan de beurt zijn. We gaan in de rij staan en na een klein uurtje worden er in de rij reserveringsnummers uit uitgedeeld. En uiteraard hebben ze op dat moment geen Gouden Appeltje meer, ahhhhhhh.

We rijden door naar een Walmart, waar we ook nog een uurtje heerlijk willen struinen. We verlaten dit pand en gaan snel richting Delano. Hier laden we de batterijen weer, zowel die van het fototoestel als die van ons. Om half 5 gaan we dan alweer richting de M-Life balie om ons buffetje in Mandalay Bay te innen. En helaas, dit is niet mogelijk. Het is alleen geldig van maandag t/m donderdag. Wij hebben helemaal geen benul van de dagen hier, het is alweer vrijdag dus…… We krijgen als uitzondering onze punten terug, goede service.

We schakelen meteen over in de 2e versnelling en gaan al richting het Hard Rock Hotel. Als we dan toch een Rock dag hebben, nemen we een KISS menu bij Pink Taco, Hother than Hell! Het was inderdaad erg lekker en pittig! Helaas worden de menukaarten scherp in de gaten gehouden, want ze zijn er al teveel kwijt……

We lopen de Joint in en kopen al voor de show onze Vegas t-shirts, die erg gaaf zijn. Om 19.15 uur gaan de deuren open en kunnen we naar binnen. Vandaag hebber we tickets voor op het balkon., zodat we er een andere kijk op hebben. De Show opening is volledig anders, Gene en Tommie komen nu vanaf het plafond uit het midden naar beneden, heel gaaf weer. Ook is het vliegen van Paul dit keer veranderd. Hij vliegt nu door naar een loopbrug, waar hij de hele breedte van de zaal door kan hoog in de lucht, gaaf. Hij speelt vlak voor ons 2 nummers, en het was alweer een super show dus!

Na het concert hangen we nog wat in het Hard Rock Casino en rijden we rond 23.30 weer richting Delano. We zijn alweer gesloopt, het was vandaag weer geweldig. Oftewel, Today totally Rock’s.

Advertenties

3 thoughts on “Today, totally Rock’s

  1. We weten, dat jullie a.s. dinsdag thuiskomen en willen jullie nu al (voordat we te laat zijn) een goede reis naar huis wensen. Als het goed is hebben jullie nog een paar dagen, maar ik weet nog steeds niet hoe het nu precies met de tijd zit, dus vandaar. Jullie hebben in ieder geval heel veel KISS-PLEZIER gehad en daar ging het deze reis toch om. Groetjes en een goede thuiskomst! Han en Els

  2. Jongens, wat een dagen maken jullie !!! Maar wel volop genieten, dat is duidelijk !! En beetje (te) laat advies, maar je had de iPhone toch online kunnen kopen en reserveren om op te pikken in de Apple Store naar keuze …. ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s