Good Old Vegas!

En weer worden we om 08.00 Miami tijd wakker, maar wel 3 uur te vroeg in Las Vegas. In die 3 uur maken we een beginnetje van het verslag van gisteren, Skypen lekker lang met het thuisfront, zodat we weer van alle perikelen op de hoogte zijn.

Vandaag staat er effe geen KISS op het programma, en gaan we toeristje spelen. We gaan naar Boulder City, oftewel the Home of the Hoover Dam. Het is een uurtje rijden, ook weer effe lekker! We beginnen met een rondje bij dit mega bouwwerk, wat indruk blijft maken, ondanks dat we hier al een paar keer zijn geweest. We lopen van de Nevada kant naar de Arizona kant waar het dan plots een uur later is, alweer half twaalf! Tijd om te brunchen dus, want we hebben nog niet gegeten. Dit doen we dan weer wel in Nevada, en omdat het aar weer half 11 is, noemen we het toch ons ontbijtje.

Na dit Hoover Dam bezoek, willen we graag de Mike O’ Callaghan – Pat Tilmann Memoriaal Bridge bezoeken. Hij is ook bekend als de Hoover Dam Bypass. De brug ligt over de Colorado Rivier vlak naast de Hoover Dam. Hij ligt 270 meter boven de Colorado, wauwww.mHet is dan ook de hoogste betonnen boogbrug ter wereld. We lopen de hele brug over, waar we ook hier weer aan Staten hoppen doen Arizona, Nevada en weer erug naar Arizona. Het uitzicht is overweldigend, wat een hoogte…..

Na dit succesvolle uitje rijden we terug naar Vegas, waar we ons eerste Outletje gaan pakken van deze vakantie. Er wordt voorzichtig ingekocht, maar we kunnen wel weer wat van ons boodschappenlijstje schrappen, yess. We nemen een heerlijke Cappuccino bij Starbucks en gaan dan alweer door naar ons volgende doel, de World Famous Gold & Silver Pawn Shop, van de serie Pawn Stars. We hopen om een glimp van “the Old Man” Richard, Rick, Corey of Chumblee op te vangen. En ja hoor we zien er 1 achter in de zaak, achter een lintje dat wel. Maar we maken heel snel een selfie met Rick. Hij blijft ook gewoon rustig staan, waarschijnlijk omdat het hier om een kartonnen Rick gaat……. Maar het selfie is net echt, hahahaha.

Dan begint het alweer langzaam donker te worden, en rijden we naar Fremont Street. Ook gelegen in Downtown Vegas, die weer helemaal hip aan het worden is. De Freemont Street Experience is ook nog steeds spectaculair met 2.1 miljoen lampjes en het 480 meter lang video scherm. Ook de 555.000 watt aan geluid met meer dan 200 boxen, maakt stevige indruk, erg gaaf weer. Om in het Old Vegas sfeertje te blijven hangen, eten we tussen 2 Experience shows door, een hapje in het 4 Queens Casino. Hier worden we bediend door een hele vriendelijke geboren en getogen oude dame uit Las Vegas, in een veel te groot Basketbal shirts en op witte gympies, heel cool. Het is hier ook mega druk, en de rij wordt steeds groter en hebben we een goede keus gemaakt.

De terugreis doen we geheel over de Las Vegas Blvd. oftewl de Strip. De knipperende lichtjes blijven fascinerend om naar te kijken. Als laatste en helemaal voorbij Mandalay Bay gaan we nog even op de foto met HET Las Vegas sign! We roepen de hulp in van een “Pro”, en voor een paar dollar tip knipt ze leuke foto’s met ons eigen foto toestel.

En toen zat er alweer een geweldige dag Las Vegas op, en voordat we gaan slapen zijn de ogen al dicht………

Ps.
Alweer bedankt voor de vele leuke reacties. De Foto’s laten nog even op zich wachten, geen tijd, we zijn nml. in Vegas…..

Advertenties

3 thoughts on “Good Old Vegas!

  1. Twee geweldige dagen weer, ik geniet mee ! Vandaag drukke volle dag met weer veel mooie ervaringen. Ben overigens wel erg benieuwd naar de foto’s, maar vooruit dan maar, jullie zijn in Vegas …. hahaha ! Enjoy !!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s