KISS in VEGAS!

Helaas zijn we weer om 08.00 wakker, maar wel Miami time! Hier in Las Vegas is het dus 5 uur, lekker dan. Slapen lukt echt niet meer. Omdat in Nederland het leven in volle gang is, beginnen we met whatsappen met het thuisfront. En omdat beeld en geluid meer zegt dan duizend worden gaan we effe Skypen met Kaylee. En zo snijdt het mes aan 2 kanten, effe lekker bijkletsen met beeld tussen Zoetermeer en Las Vegas, waarbij wij het waanzinnige uitzicht vanaf onze 38ste verdieping laten zien…….oeps!

Rond half 9 gaan we hier opzoek naar een ontbijtje. We hebben nog een MyVegas Reward open staan voor een ontbijt/lunch buffet in The Buffet in Aria. We lopen hier van Delano naar Mandalay Bay, Luxor, Excalibur, New York New York en zo naar Aria. En daar hebben we een uurtje over gedaan, dus in rap tempo. Ook hier laten we bij de M-Life counter onze buffet Reward op de M-Life kaart zetten, easy. We gebruiken hem meteen, en het buffet is geweldig. Veel, veel te veel keuze en dus is het maar goed dat we lopend zijn……

We lopen door de Cosmopolitan, naar Bellagio en bezoeken we in Ceasers Palace de Forum Shops. Hier proberen we wat Appels met Peren te vergelijken en wat items van ons boodschappenlijstje af te kunnen strepen. Er is wederom een rij bij de digitale groenteboer, maar voordat we hier ons in willen gaan mengen, horen we dat de bestelde Appel er niet meer is, helaas!

We besluiten om terug te lopen naar Delano, nu we nog het idee hebben dat we fit zijn. We doen dit via de andere kant van de Strip waar we de Miracle Mile Shops, het Hard Rock Café, Adidas en de Coca Cola winkel van binnen bekijken. Ondertussen is het al erg warm geworden, en zijn we helemaal kapot….. De voetjes willen om hoog.

Rond 15.00 uur doen we een powernap, om vanavond weer fris en fruitig ten tonele te verschijnen. We gaan al om 17.00 uur richting het Hard Rock Hotel, om de tickets voor onze 3 concerten op te halen. Hier zien we dat alles maar dan ook echt alles in KISS stijl is, gokkasten, liftdeuren, menu’s, cocktails, banners enz. enz. Echt heel gaaf om hier rond te lopen.

Aangezien KISS vandaag voor de aftrap van hun Las Vegas concertreeks met een helikopter komt hebben we niet veel tijd te verliezen. We eten daarom snel een Subway-tje aan de overkant, naast de KISS Monster Minigolf.

En zoals echte sterren betaamt komen ze natuurlijk een half uur te laat. Het is een waar spektakel, maar we staan precies aan de verkeerde kant, de KISS bus die ze naar the Joint moet brengen gaat precies voor onze neus staan. We zien gelukkig wel de Helicopter landing en het uitstappen, maar dan krijgt alleen de pers ze goed op beeld, jammer maar helaas. Maar KISS in VEGAS is begonnen.

En dan de show, waanzinnig. Dit keer wordt alles uit de kast gehaald, een mega Las Vegas waardige show. Het podium is supergaaf en helemaal nieuw, de licht show is geweldig, het vuurwerk is keihard, het drumstel kan omhoog, Gene vliegt en spuugt vuur en bloed, Paul vliegt de hele zaal in het rond, Tommy schiet met vuur uit zijn gitaar. Het is gewoon kickuhhh dat we eindelijk een volledige KISS Show in Amerika hebben meegemaakt en dan ook nog eens in het memorabele Las Vegas.

Na afloop lopen we nog na te genieten door het Hard Rock Hotel, en gaan dan terug naar Delano, waar we heerlijk vanaf de 38e verdieping deze dag eindigen. We zijn gebroken……

Advertenties

2 thoughts on “KISS in VEGAS!

  1. Poehhhhh, jullie hebben een onwijs eind gelopen zeg! Hard Rock is toch wel weer een stukje buiten de Strip!! Maar het is weer iedere minuut genieten in Vegas, gaaf hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s