It’s my Lucky KISS KRUISE 4 T-Shirt……

De klap komt hard aan, we moeten de Pearl verlaten. De KISS KRUISE 4 zit er echt alweer op. Gelukkig zijn er verzachtende omstandigheden…..we gaan naar LAS VEGAS!!!!!

De ochtend is weer gevuld met een bakkie, alleen dit keer binnen, want het is koud en druilerig hier in Miami. De koffers worden op gewicht gebracht, laten ons deurbordje op Do Not Disturb staan, en gaan een ontbijtje scoren op het achterdek. Rond 09.30 uur zijn we dan terug in de hut, waar we vriendelijk worden weggekeken……oké wij gaan.

Onze langzaam aan actie had te maken met het feit dat onze geboekte United vlucht naar LAS VEGAS van 12.00 uur naar 15.00 uur is verplaatst en we dus wat tijd moeten overbruggen. In ieder geval is dit ten dele gelukt en gaan we nu richting Miami Airport.

Het uitchecken van de Pearl gaat vlotjes, bij de douane is het aan de drukke kant, maar zijn we toch ook zo voorbij. Op naar de Alamo bus, die ons gratis naar de Airport brengt, hopen we. De bus chauffeur vraagt naar onze reservering en ziet gelukkig niet dat we de Auto in Las Vegas ophalen, hahaha. Het duurt ongeveer een half uurtje voordat de KISS Alamo bus begint te rijden, en zo hebben we weer wat tijd gewonnen.

Op het vliegveld kunnen we gelukkig meteen inchecken en zijn we onze koffers kwijt. Nu opzoek naar Free WiFi. Dit wordt gevonden, maar de Nederlandse iTunes store zit ons dwars. We komen maar niet on-line! Dan zoeken we een Starbucks op en nemen we een lekkere Cappuccino. Hier pielen we wat met de iPhone settings en kunnen we eindelijk gebruik maken van de MIA Airport hotspot, gesponsord door Amazon punt com, thanks!

En zo hebben we dan eindelijk weer contact met de buitenwereld. Whatsappen met het thuisfront, Facebooken, e-mailen, en krantje lezen zijn van die gewone dagelijkse dingen die je dan toch mist. Ondanks 2 internetloze dagen, zijn we binnen een half uur weer op de hoogte van de stand van zaken in de gewone mensen wereld……. We zien nu pas de reacties die via allerlei kanalen naar ons zijn verstuurd, maar nog niet hadden bereikt. Het blijft leuk, en nogmaals dank daarvoor.

Om half 3 is het tijd om te boarden voor onze 1ste vlucht naar Houston, en stappen we weer snel in de wereld van KISS. Het halve vliegtuig zit vol KISS T-Shirts, cool. Tijdens deze 2,5 uur durende vlucht maak ik het verslag van gisteren af, om zo onze dagelijkse beslommeringen niet teveel achterstand op te laten lopen op American Dreams Online.

In Houston lijkt het wel of de tijd hier stil staat, en dat klopt. We gaan nml. weer een uurtje terug in de tijd. De overstap in Houston heeft verder een hoog Dejavu gehalte. Onze Gate E17 ligt nml. recht tegenover onze “You Are Lucky” Gate! Hier haalde we afgelopen Februari wonder boven wonder het vliegtuig terug naar naar huis, pffff. We leggen hier nu bijna dezelfde route af, maar dit keer in wandel tempo, en dat is een stuk relaxter.

Maar ook vandaag hebben we weer een “You Are Lucky” Gate te pakken, want we ritselen een Free Upgrade naar Economy Plus. Of het door mijn KISS KRUISE 4 T-Shirt komt of toch gewoon door onze Premier Silver Status bij United zullen we maar in het midden laten.

We hebben een kleine vertraging wegens een Plane Change, maar de piloot heeft een beetje meer gas gegeven zodat we gewoon op tijd in Las Vegas zijn. En hier in Las Vegas is het weer 2 uur vroeger dan in Houston. De koffers zijn snel op de band door het oranje Priority stickertje, netjes. Op naar de Car Rental met de bus, waar we dan nu echt bij Alamo de auto gaan ophalen.

We gebruiken weer de zuil, die tegenwoordig net zulke vervelende vragen stelt als een echte medewerker. Alleen de rij is korter, maar pas op, want je hebt zo alle mogelijke upgrades aan geklikt. We gaan naar de garage, waar we mogen kiezen uit een rij met midsize SUV’s. Maar ons oog valt natuurlijk op een echt SUV, de Ford Explorer…… En wederom is het mijn KISS KRUISE 4 T-Shirt die ons geluk brengt, de Explorer mag door de $20 handshake met ons mee, cool!

Met een Big Smile rijden we de Car Rental uit en gaan we opzoek naar ons volgende avontuur in Mandalay Bay. Maar first things first, we moeten even de Strip op, wat een geweldige overdonderende binnenkomst is dit weer zeg, niet normaal. En na dit Neon shot rijden we terug richting Mandalay Bay. We maken gebruik van de Free Valet parking, en gaan op zoek naar de M Life balie. Hier moeten we eerst onze M Life pasjes ophalen en hopen we dat onze gewonnen MyVegas Rewards echt gratis zijn, je weet het maar nooit.

Uiteraard lukt dit en kunnen we onze Rewards, op de dag van besteding erop komen zetten. Dan door naar de Lobby om in te checken. Hier is het niet druk op dit tijdstip, het is ondanks de 3 uur tijdwinst met Miami alweer alweer 22.00 uur. Omdat we 5 reservering nummers hebben voor onze 6 nachten moet er wat gepuzzeld worden. De 3 “gratis” nachten zijn allemaal losse boekingen maar we willen natuurlijk niet elke dag in en uit checken. Gelukkig vind onze dienstdoende receptionist dat ook en belt hij met zijn manager. Deze onderhandeling levert een waanzinnige Free Upgrade op naar de volledig gerenoveerde DELANO toren naast Mandalay Bay, wauw! De $20 trick was niet eens nodig, maar heeft ie dik en dik verdient. Mijn Lucky KISS KRUISE 4 T-Shirt did it again…..

Dit voormalige THEHotel is omgetoverd in DELANO en sinds September 2014 open……. Na een marathon door het complex van Mandalay Bay naar DELANO gaan we met de lift naar de 38e verdieping kamer 916. Hier vallen we van de ene verbazing in de andere, want daar blijkt ook nog eens dat we een DELANO Panoramic Suite hebben gekregen, echt waanzinnig. Een woonkamer, badkamer, wc en een slaapkamer met een raampartij van boven naar beneden met 180 graden rondom uitzicht op de Strip, het vliegveld, de Las Vegas Race track en de Mountains……..dit KISS KRUISE 4 T-Shirt doe ik nooit meer uit……..

Advertenties

9 thoughts on “It’s my Lucky KISS KRUISE 4 T-Shirt……

 1. Hoe vaak je er ook komt, Vegas binnenrijden blijft apart! En wat hebben jullie weer mazzel met de kamer in Mandalay Bay (kun je het al zeggen Edith, hahaha). Helemaal geweldig!
  Superveel plezier daar, ook buiten de Kiss-concerten om!!

 2. Wauw, dat klinkt allemaal bijna te mooi om waar te zijn!!!!! Dat hebben jullie toch allemaal weer mooi voor elkaar. Nu nog de foto’s…………… Veel plezier!!!!

 3. Wat een verhaal weer. Als we al niet jaloers waren, dan zijn we dat nu helemaal…………je hebt “mijn” auto gekregen…;-)
  Veel plezier en hopelijk werkt het internet nu goed en krijgen we FOTO’s!!!

 4. Als ik jullie was,zou ik toch even een gokje in de casino wagen met je Lucky Shirt….win je mischien wel zo’n Explorer om mee terug te nemen naar Sweetlake city:))
  Toppie!!

 5. Jullie zijn ook wel geluksvogels en weten alles zo uit te kienen, dat jullie veel scoren voor weinig, maar het is jullie van harte gegund! Geniet van de prachtige hotelkamer en VIVA LAS VEGAS! We moeten jullie al bijna weer een goede reis naar huis wensen, maar eerst nog veel plezier daar! Groetjes, Han en Els

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s