IF IT’S TO LOUD, YOU’RE TO OLD……

Half 8 staat onze biologische klok afgesteld, we zien dat we op open zee liggen bij het openen van de gordijnen. Vandaag is dan eindelijk ons KISS Dressed To Kruise Concert, waar we al zo lang naar hebben uitgekeken. Ook al weten we wat er komen gaat, vooraan staan bij KISS in een klein zaaltje midden op zee is en blijft uniek!!

We maken ons verslag van gisteren af en zetten het gelijk on-line. Nou ja gelijk, dit duurde 18 minuten, en weg is ons Kruise internet tegoed. De ochtend is verder weer gevuld met een bakkie op het balkonnetje, en na het badkamer ritueel gaan we pas rond 11.00 uur richting Great Outdoors, voor ons ontbijtje.

We beginnen vandaag met de Pick Throw finale in het Stardust Theater, waar de winnaar het mag opnemen tegen Gene. De zaal zit stampvol en Gene verliest dit keer met miniem verschil. Gene blijft na afloop nog een tijdje handtekening uitdelen op T-Shirts, hoedjes, Lp’s, boeken en wat er allemaal nog meer in de lucht voor zijn neus wordt gehouden, wat een chaos.

We blijven in het Stardust Theater hangen omdat hier om 15.00 uur Paul over zijn boek komt verteleen. We doen dit samen met 2 Die Hard fans uit Nederland en zo vliegt de tijd om. Ook hier zit de zaal stampvol, maar staan we dit keer redelijk vooraan. Het interview achtige optreden is supergaaf. Paul vertelt anekdotes uit het boek, die we uiteraard al gelezen hebben, maar zo live uit de mond van Paul toch een extra lading krijgt. Dit was wederom een geslaagd nieuw item op deze memorabele KISS KRUISE 4.

Om 16.00 uur gaan we naar onze tafelgast van gisteren kijken in de Spinnaker Lounge, Robin Zander. Hij is al een half uurtje bezig, maar we vallen precies met onze neus in de boter, hij speelt samen met zijn 21 jarige zoon en Tommy allerlei Beatles nummers, heel vet! Nadat Tommie van het toneel verdwijnt om de Make-Up in te gaan, lopen wij ook weer terug naar het Stardust Theater waar de Manager van KISS Doc McGhee zijn vragen uurtje al een half uurtje geleden begonnen is.

Hier horen we het laatste nieuws wat de plannen zijn voor volgend jaar. Dat klinkt veelbelovend, een Tour door Europa, eindelijk. Uiteraard zit de KISS KRUISE 5 ook in de planning, die weer héél speciaal gaat worden……..we zijn benieuwd!

En zo hebben we deze hele middag de buitenlucht nog niet gezien, wat op zich niet erg is, want het is toch bewolkt en er staat een stevige wind. We gaan om 18.00 uur richting het Steakhouse, die helaas vol zit. Dan door naar de Italiaan, waar we gelukkig wel als Walk-ins terecht kunnen. Als wij aan het hoofdgerecht beginnen, komt fam. Zander binnen wandelen en gaan een paar tafeltje verder zitten, wat een toeval weer.

Hierna is het weer tijd om ons voor te bereiden op ONS concert. We gaan al vroeg naar het Stardust Theater voor de maximale KISS experience. Een uur voor de show staan we al op ons plekje, en genieten van alle nerveuze mensen om ons heen. Er worden weer picks uitgedeeld door de roadies, en dat is een leuk tijdverdrijf. We scoren veel nieuwe, en er ontstaat spontaan een ware ruilhandel.

En dan gaat het licht uit, de boot begint spontaan te shaken! De spanning stijgt en de adrenaline in het Stardust Theater is voelbaar! En dan boem daar zijn ze, vol in de beroemde Dressed To Kill maatkostuums, alleen voor deze KRUISE! We kunnen ze bijna aanraken, meteen bij de eerste noten van Creatures of the Night gaan de spotlights aan, en daar is meteen het ultieme KISS gevoel. Niet te beschrijven maar wat een moment weer…….
Natuurlijk gaan wij zeggen dat dit 2e indoor concert beter was dan de eerste, maar het is ook echt zo. Ten eerste is er gesleuteld aan de setlist, en ten tweede spat de spontaniteit van het podium af, ze hebben er zin! Tja wat kan/moet ik er nog meer van zeggen, we hebben echt genoten van elke seconde…..

Na afloop is het staren naar een leeg podium, wat overblijft. Was dit echt zo goed als wij dachten? Ja dus, want iedereen om ons heen deelde die mening, wauw!!!!!! Wij worden in 2015 KISS Commanders, dat is zeker!

Op naar ons toetje van de deze KRUISE, de Dead Daisies staan van 23.00 uur tot 00.30 uur in het Atrium! Ook hier is het stampvol, en zien we een waardig, afsluitend lekker hard concert van de KISS KRUISE 4.

Dit was weer een KRUISE om nooit meer te vergeten, en sluiten we af met de veel gedragen T-shirt tekst, IF IT’S TO LOUD, YOU’RE TO OLD……

Advertenties

4 thoughts on “IF IT’S TO LOUD, YOU’RE TO OLD……

  1. Gaaf zeg, geweldig. Wat een belevenis. Hebben jullie ook een filmpje van de optredens? Lijkt me leuk te horen.
    Veel plezier nog met alle mensen om jullie heen.
    En bedankt dat ik mee mocht genieten.
    groetjes van Lia een Kees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s