De dag van de Goedkope Truuk….

We gaan eindelijk een beetje aan het tijdsverschil wennen. We worden half 9 wakker, en doen de gordijnen open en het is meteen alweer een uur vroeger…….! We liggen in de haven van Nassau, nog steeds in de Bahama’s maar met een iets andere tijdzone, en dus is het nu 07.30 uur.

De reden dat we de gordijnen opende was om te kijken waarom het buiten zo donker was, en dan blijkt dat we in de schaduw liggen van het bootje van de buren. The Oasis Of The Seas dus, die helemaal uit Rotjeknor is komen varen. Wat een monster, het is werkelijk een drijvend flatgebouw, en gelukkig is het dus gewoon mooi weer…..

En na ons traditionele bakkie koffie op het balkonnetje maken maken we ons klaar voor de eerste maaltijd van de dag, het ontbijt. En dan is het tijd om echt voet aan wal te zetten op de Bahama’s. Onze iPad’s en iPhone’s gaan ook mee, zodat we ons weer even kunnen melden aan het thuisfront, zonder kostbare internet minuten op te maken.

De eerste stop is het Hard Rock Café en levert geen Free WiFi op, dan wagen we een poging bij de buren, Starbucks! Ook hier geen Free WiFi, maar bij aankoop van een heerlijke Cappuccino, kunnen we 60 minuten internet kopen voor $3, deal!

En zo laden we onze achterstallige verslagen, en zien we de reacties van onze volgers op de eerdere verslagen, dank daarvoor, blijft erg leuk. We hebben wat Facebook contact met het thuisfront. Gelukkig gaat het goed aan beide kanten van de wereld en hebben we het ook beide naar ons zin, mooi zo. We horen in ieder geval dat de rommel van de feestjes thuis al zijn opgeruimd en dat ADO maar net met 1-0 heeft verloren, zonde……

Na dit internet shot verkennen we een stukje Nassau, waarbij de Souvenier en Diamant winkels gebroederlijk naast elkaar zitten, voor elk wat wils dus. Gelukkig raken we alleen in de eerste winkel onze dollars kwijt, voor een Bahama souveniertje voor ons pronkrek. Ook trappen we nog in een Goedkope Truuk, waarbij ze wat shotglaasjes op scherp zetten met het bordje If You Break It, You’ve Bought It……

We maken verder een kleine sightseeing door Nassau, waarbij we ook nog een Free WiFi spot ontdekken, door de Cruise bemanning die hier allemaal hevig naar hun telefoon staan te staren….. een Goedkope Truuk om even te kunnen internetten, waar wij dan ook maar even gebruik van maken. We whatsappen weer even met Zoetermeer om de boel beter af te sluiten, omdat ons internet uurtje net in Starbucks abrupt was afgelopen.

En dan vinden we het genoeg, wat Nassau betreft. We gaan terug naar de Pearl waar we net op tijd zijn om onze schaduw te zien vertrekken, wat een fantastisch gezicht. Eenmaal weer ingecheckt op de Pearl, lopen we meteen door naar Summer Palace voor een klein hapje. Om 15.00 uur zijn we weer in onze hut voor ons dagelijkse rustmomentje, en ruim op tijd voordat we weer vertrekken vanuit Nassau, nml. 18.00 uur.

Om 17.30 uur gaan we al naar het Teppanyaki restaurant, om vroeg te kunnen eten zodat we ons kunnen voorbereiden op de unieke Dressed To Kill foto met KISS en aansluitend naar het Simulcast concert kunnen gaan kijken in het Atrium. We zitten met z’n 8e aan de bakplaat, een familie van 4 uit Amerika, 2 uit Canada en 2 crazy Hollanders dus.

De familie Zander uit Amerika, Tampa om precies te zijn gaan we het even over hebben. Aangezien de man/vader Robin heet, krijg je dus vanzelf Robin Zander……
We zitten dus gewoon met de zanger van de legendarische band Goedkope Truuk, oftewel Cheap Trick aan de bakplaat op de KISS KRUISE 4. Dit kan je niet verzinnen, en is wederom een waanzinnig moment. Uiteraard is het wat onwennig, maar hij is echt super aardig. Doordat het eten met een leuke show aan de bakplaat bereidt werd door James, hebben we ook veel gelachen, waarbij ook het eten nog eens heerlijk was.

Na afloop van deze Japanse eetsessie waren mijn woorden, It was a real honor sir, die het ijs brak voor het ongemakkelijke foto moment, en het was absoluut geen probleem! Deze Once In A Lifetime ervaring gaan we echt nooit nooit meer vergeten, en wie weet zat ik wel op de stoel van Eric, Tommy of Gene……..

Dan is het moment daar en gaan we ons omkleden, want we moeten ons om 20.00 uur melden in de Spinnaker Lounge op de 13e verdieping. We hebben nog een uurtje om ons in de Dressed To Kruise kleding te hijsen. De ervaring van zojuist, zorgt er meteen voor dat we geen tijd hebben om zenuwachtig te worden…..

Het is niet zo chaotisch druk, goed geregeld dus. Na een kleine 20 minuten zijn we dan aan de beurt. Ze staan strak in het pak, wauwwww. We worden begroet door ze, en zien dat ook de achtergrond geweldig is, zodat het echt een unieke foto met KISS wordt. We gaan staan, one, two, three en klik. Hopelijk wordt ie net zo mooi als we denken, nog 7 tot 10 dagen wachten……

We lopen naar het Pooldeck voor de Dead Daisies, die steeds beter en beter worden lijkt het wel. Om iets voor 21.00 uur lopen we naar het Atrium waar we het Simulcast KISS Concert gaan zien op een mega groot scherm. Het is echt uniek om ze te zien spelen in maatkostuums……. wat is dit gaaf. De setlist heeft niet echt verrassingen wat wel jammer is. Alleen The Oath wordt wederom exclusief op de Kruise gespeeld, waanzinnig.

En dit is nog maar het concert via het grote scherm, morgen is het onze tijd, en staan ook wij vooraan in het Stardust Theater……..

Advertenties

8 thoughts on “De dag van de Goedkope Truuk….

 1. Wat moet dat een belevenis zijn om The Oasis of The Sea te hebben gezien, en dan notabene nog naast jullie eigen schip.
  Theo , je verhalen zijn weer om van te genieten en in onze dromen zijn we ook een beetje aanwezig. toevallig hebben wij in Brussel dit weekend in het Hardrock Café gegeten. Wij hebben er ook al een aantal gehad in de wereld, en het blijft Super!
  Nogmaals we genieten van je verhalen, bedankt hiervoor. Heeel veel plezier!!( beetje Kiss symbool?) ⚡⚡⚡⚡

 2. NNNNNNNEEEEEEEE OH MY GOD!!!!! Je zat met Robin Zander aan tafel???
  Wat zal mijn vriendin hier ziek van zijn….;-)
  Ik heb ‘m ook ooit een keer mogen ontmoeten, maar Anneke al vele malen.
  Wat ontzettend te gek.

  Toen ik je verhaal begon te lezen dacht ik al….goedkope truck….???…Cheap Trick is toch al geweest?
  En dan ook nog op de foto! Die MOET je nog wel even plaatsen hoor.

  Verder is het weer dagelijks genieten van je verslag!
  Hopelijk tot morgen.

 3. Hoe leuk is dat om die enorme boot dan daar te zien, die pas in Rdam lag!!! Jongens, het is weer vet genieten daar! Leuk hoor, genieten hier in herfstig Holland beetje met jullie mee!

 4. OMG niet zo’n klein beetje jaloers….. Ik zit nu op de kaap vedische eilanden jullie verslag te lezen. Heb Robin en de band meerdere keren ontmoet. Inderdaad bijzonder aardige man en voor mij nog steeds de mooiste man op aarde 😂 ben al sinds 1979 diehard fan. Een absoluut hoogtepunt Was het Trickfest in Merrilville in 1999 samen met Mieke ,die je ook altijd volgt . Kijk uit naar jullie foto! Wat een prachtige reis maken jullie weer! Heel veel plezier nog!

 5. Een paar dagen je verslagen niet gelezen en we hebben een achterstand van “jewelste”! Het ergste vind ik, dat Edith jarig is geweest en wij niet op tijd onze felicitaties hebben kunnen overbrengen, maar bij deze alsnog “Van Harte Gefeliciteerd” en nog vele gelukkige jaren! Het doel van de reis hebben jullie al – zo goed als – beleefd en er geweldige herinneringen aan over- gehouden. De tijd vliegt en voordat wij er erg in hebben zitten jullie alweer in Las Vegas. Veel plezier nog en we zullen meer bij “het lees plezier”( de les ) blijven!

  Lieve groetjes, Els en Han

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s