Welkom op de Bahama’s

Half 8 worden we wakker, en zien we een SMS berichtje van Vodafone verschijnen, Welkom op de Bahama’s! En dat is echt lekker wakker worden kan ik jullie verzekeringen….. De gordijnen gaan open, het is strak blauw, maar er staat een stevig wind! De Pearl ligt aardig stabiel, maar de golven zijn wel Sky High.

Om 08.00 uur horen we plotseling de Captain spreken door de Cabin Speakers, dat de ze helaas door de hoge golven geen Tenders kunnen inzetten om 2500 Kruisers veilig naar Great Stirrup Cay te brengen, de veiligheid gaat voor alles. Helaas gaat hierdoor het unieke Island Concert niet door en wordt dit verplaats naar het Pooldeck op de boot, heel erg jammer.

Dan beginnen we maar met een bakkie koffie op het balkonnetje, om dit treurige nieuws even te laten bezinken. We zien dat de zee inderdaad heel onrustig is, dus het is een volledig logisch besluit. Gelukkig heeft de boot er niet te veel last van, en dus wij ook niet!

We verbruiken weer wat internet minuten om een teken van leven op Facebook te zetten, en door het plaatsen van het verslag. Het gaat echt heel langzaam, maar het is weer gelukt.

Door de gewijzigde planning doen we rustig aan en beginnen we alvast aan het verslag van gisteren en aansluitend gaan we ontbijten op onze vaste stek, het achterdek. Alleen deze keer binnen, want anders waait het pap van je bord.

Bij het passeren van het Pooldeck zien we dat het podium al wordt opgebouwd, en de eerste Die Hard fans al vooraan staan te wachten. Het concert begint pas over 4,5 uur…… Wij wandelen wat door het schip, en gaan nog even van ons balkonnetje genieten.

Rond 12.30 uur gaan ook wij maar eens kijken of we een plekje kunnen vinden. En inderdaad zijn we nog redelijk op tijd, en beginnen we aan een uurtje mensen kijken, geweldig.

Om 13.30 uur begint KISS dan het unmasked akoestische optreden op het Pooldeck, toch ook wel weer gaaf. Ook dit blijft heel speciaal, al hadden we natuurlijk liever op het strand van Great Stirrup Cay gestaan. De Pearl is 1,5 uur lang Rockin’ The Seas….. De boot gaat aardig te keer en niet alleen door de golven, wat een bazen…….! We hebben als toetje ook nog een paar gave pic’s kunnen scoren van Tommy, Eric en Gene voor onze KK4 verzameling.

Na afloop hebben we weer even pauze en gebruiken we die voor een lunch buffetje. Het restaurant is stampend vol, omdat iedereen vandaag dezelfde afspraak in de agenda had staan, 13.30 uur – 15.00 uur Pooldeck! Gelukkig vinden we toch nog een tafeltje en ook nog eens aan het raam. Hier blijven we daarom lekker lang zitten totdat het tijd is om weer terug naar het Pooldeck te gaan waar het KISS vragen uurtje begint. Dit keer komen er helaas geen verborgen feiten boven water, behalve dat het podium in Las Vegas helemaal nieuw is, yeahhhhhh!

Voordat we aan het avondprogramma beginnen lassen we nog even een klein rust momentje in. En om 19.45 uur gaan we opzoek naar Shabu-Shabu op Deck 7 Mid. Helaas hebben ze niet meteen plek, maar voor 20.30 uur maken we een reservering.

We kijken vol bewondering een half uurtje rond in het Atrium naar de meest gave/rare/mooie en unieke creaties waarin mensen lopen i.v.m. het thema Dress Like Your Favorite KISS Song!

Om 20.30 uur kunnen we aan tafel, en krijgen we een stille hint dat KISS hier ook zit te eten, maar dan in het Teppanyaki gedeelte, die voor deze gelegenheid dan ook een onneembare vesting is. En zo hebben we strategisch een plekje kunnen bemachtigen in de looproute naar de uitgang, wie weet…….de hartslag neemt in ieder geval toe.

En inderdaad tijdens het voorgerecht komt Eric langs, waarvan we de enige echte Rock & Roll groet krijgen, the Box! Wauw weer een mini M&G, cool. En binnen een paar minuten komt ook Tommy langs, en wederom the Box, wauw dit is kickuhhh zeg. Als we aan het hoofdgerecht zijn begonnen komt dan ook nog eens The God of Thunder met vrouw Shannon en dochter Sophie langs, dit is onze Lucky Night! Ook met Gene doen we uiteraard the Box, wat een waanzinnige ervaring is dit weer. We waren bijna vergeten dat we hier aan het eten waren, en dus beginnen we met een Big Smile aan het toetje, Banana Pancakes….

Na deze geweldige American Dream gaan we snel naar The Pat Travers Band kijken, waar we midden in een Jam sessie vallen, met Eric en Tommy als Guest Stars! En zo zijn we weer getuige van een unieke samenstelling die hier staat te spelen. Het wordt nog specialer als ook Evan, de zoon van Paul, nog een deuntje op zijn gitaar mee komt spelen. Uiteraard zit Pappa Stanley ook in de zaal, 3 rijen voor ons nog wel…….

En zo zien we dat Paul het optreden van Evan heeft gefilmd met zijn iPhone, en dit dan samen zo trots als een pauw op de bank zitten te bekijken, cool. Na afloop staan we wederom aan de goede kant van de uitgang, met als gevolg The Box met Paul. En zo hebben we op één avond weer KISS Memories For Life opgedaan, wauw!

Wij sluiten de avond af met het optreden van Crued, een Mötley Crue coverband. En laten ze nu beginnen met Kickstart My Hart, op deze alweer memorabele KISS KRUISE dag kan dit geen toeval zijn…….

Advertenties

2 thoughts on “Welkom op de Bahama’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s