The KISS KRUISE 4 is begonnen…..

Het is zowaar half 8 dat we wakker worden. We schuiven de gordijnen open en zien dat we weer keurig aangemeerd liggen in The Port of Miami, niks van gemerkt! Het is ook weer stralend weer, en zo zitten we al vroeg heerlijk van een bakkie koffie te genieten vanaf ons balkonnetje met uitzicht op Star Island en Miami Beach, niet slecht!

De dag staat dus in het teken van de echte afvaart van de KISS Kruise 4, naast Paul, Gene, Tommy en Eric komen er vandaag nog zo’n 500 KISS Kruisers aan boord, die de Pre-Party aan zich voorbij hebben laten gaan. Het is weer een Sold-Out Kruise,

We kopen vandaag 60 minuutjes internet à $24,95 en zetten ons verslag van 2 dagen geleden online. Er wordt aan Facebooken gedaan om even een teken van leven te geven vanuit het verre Miami. En bij het uitloggen zien we dat we 22 hele minuten op hebben gemaakt, kunnen we morgen weer even online, yeahhhh!

De rest van de ochtend staat weer in het teken van een nieuwe verslagje van gisteren maken en een bezoekje aan het Great Outdoors Café voor ons ontbijtje. Om 11.00 hijsen we ons in zwemkleding en gaan we op het dek een paar uurtjes zonnen, lekkáhhh!

Rond 14.00 zijn we het zat en gaan we richting onze hut. We besluiten om een blik te werpen op de binnenkomst van de bandleden waar toevallig of niet, onze Kruise naar vernoemd is, KISS. En wonder boven wonder zien we wederom op hetzelfde plekje als vorig jaar, de binnenkomst van Paul, Gene, Tommy en Eric en dan kan The KISS Kruise 4 echt beginnen…….

Om 15.00 uur nemen we een kleine lunch, omdat de KISS NAVY groepsfoto en de Sail Away Tribute Show op het punt staan te beginnen. Om 16.15 uur wordt er weer getoast met een Cabo Wabootje, heerlijk pure Tequila…… Dit verslag is dan ook niet geheel alcohol vrij gemaakt, dat u het weet!

En als dan eenmaal KISS voor het fotomoment op het podium verschijnt gaat het dak eraf, en hebben ze nog geen noot gespeeld, wat een sfeertje meteen. De Sail Away show wordt dit keer door verschillende bands verzorgd die allemaal KISS songs spelen, wat ook wel cool is.

The Big Rock Show trapt af, en binnen 2 minuten komt Paul een deuntje mee te zingen, kickuhhh zeg! Helaas blijft het bij dit ene momentje en komen Priss, Needeep, Tigertailz, Diemond, V en de Pat Travers Band voorbij. Ondertussen varen we dus alweer uit The Port of Miami met wederom mooi uitzicht op de Skyline van Miami.

Om 17.30 uur is het afgelopen en besluiten we om meteen door naar La Cucina te gaan. Een Italiaans Specialty restaurant waar we heerlijk hebben gegeten. Dan is het weer even hut time, en laden we ons op voor het avond programma.

Bij binnenkomst zien we dat onze KISS kadootjes alweer zijn uitgestalt op bed, KISS posters met handtekeningen, KISS NAVY Badges en KISS kussentje, erg gaaf. De break duurt tot 21.15 uur, en dan is tijd om naar de Halloween kostuum wedstrijd te gaan met Tommy als host.

Het is weer-technisch verplaatst van het Pooldeck naar het Atrium. Een kleine regenbui met een stevige wind is helaas spelbreker. Het is binnen afgeladen druk, en we zien de meest originele Halloween kostuums in verschillende categorieën langs komen, erg leuk. Na afloop deelt Tommy nog een paar minuten handtekeningen uit, en zowaar is het gelukt om mijn Luitenant badge te laten signeren, cool!

Dan wordt het podium in beslag genomen door speed painter Dave Santani. Deze verf tovenaar kliedert wat op het doek, waarbij je denkt, wat is dat in hemelsnaam…… totdat hij het doek omdraait en er ineens een portret van Gene Simmons opduikt, waanzinnig. Dit herhaalt hij met Paul Stanley en Eric Carr, en zijn de inzet van een Silent Auction, met als Wounded Warriors als goed doel. We zien er al een hangen in onze vide, maar ja opvouwen lukt niet…..

Dan beginnen om 23.00 uur de Dead Daisies in het Stardust Theater. De CD van deze mannen vond ik veel belovend waardoor dit een must see was. En inderdaad maken ze mijn verwachtingen meer dan waar, kickuhhh muziek en lekker hard….. Ook covers van o.a. KISS klinken echt vet, een topband.

Om 01.00 uur zijn we gesloopt en zit de eerste officiële KISS KRUISE 4 dag er alweer op!

Ps.
Internet technisch komen er even geen foto’s online!

Advertenties

5 thoughts on “The KISS KRUISE 4 is begonnen…..

  1. Theo,

    we hebben weer met een big smile de verslagen zitten lezen. We genieten mee! Voor mij, als een heel klein beetje Cheap Trick fan, (door mijn vriendin Anneke die jullie ook volgt trouwens), natuurlijk extra leuk.
    Nog gefeliciteerd met je verjaardag Edith.
    Hopelijk bewaar je elke dag een paar minuten internet tijd zodat we wel dagelijks mee kunnen blijven genieten.

    Veel plezier nog!!!

  2. Het is weer heerlijk lezen en stiekum varen we een beetje mee, waarbij het mij vooral om het mooie weer gaat😳. Heel veel plezier en tot het volgende verslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s