IT started with a KISS!

We zijn toch maar weer mooi een half uurtje opgeschoven met onze Jetlag, en worden we pas om 04.30 uur wakker! Of zijn het toch de zenuwen, omdat het nu echt gaat beginnen, de KISS Kruise 4. Ook al is het een Pre-party, het is wel al op de Norwegian Pearl en ook nog eens met een optreden van Cheap Trick. In ieder geval kan Edith vandaag extra extra lang genieten van haar verjaardag…….

Ik tik het verhaaltje van de dag ervoor, kies wat foto’s uit, maar helaas zit Norton weer dwars en kan ik weer niks online zetten. De rest van de ochtend staat in het teken van inpakken en wegwezen. Om 09.15 uur wordt de Durango voor gereden en verlaten we onze Holiday Inn at The Port of Miami, om hier later vandaag weer terug te keren. Het klinkt misschien wat raar, maar dit heeft alles met onze autohuur te maken.

De Durango moeten we bij de Airport inleveren, waarna we dan met de Alamo bus worden terug gebracht naar de Port of Miami. Maar eerst doen we een tevergeefse poging om een Starbucks in de omgeving van de Airport te vinden. Die had ons van een bakkie kunnen voorzien met de prettige bijkomstigheid om de site te updaten, maar helaas.

Dit lukt gewoon parkeer-technische niet, en is het een gevalletje jammer maar helaas. We vullen dan onze tank bij een Chevron en karren in een rechte lijn door naar Alamo. Hier krijgen we het befaamde $ 0.00 bonnetje mee, die tevens ons ticket is voor het ritje met de Alamo bus naar de Port of Miami.

We zijn al lekker vroeg door alle controles en checkpoints heen en mogen als groep 6 naar binnen. Het is meteen weer vertrouwd, de KISS NAVY is “One Big Happy Family.
Eenmaal binnen maken we een rondje schip, voordat we onze kamer opzoeken. Het schip ligt met haar neus richting Miami, zodat we vanaf ons balkonnetje het laden en lossen goed gade kunnen slaan, wat een organisatie zeg. We zien verschillende containers vol met KISS “gereedschap” naar binnen gaan, erg gaaf.

Na dit broodnodige rust momentje gaan we weer naar ons vertrouwde Lunch Café Great Outdoors, waar we aan ons eerste buffetje beginnen. Om 16.15 uur hebben we de verplichte Safety Drill, die we met vlag en wimpel doorstaan. Hier komen we al wat meer Oranje T-shirts tegen, die ook voor ons naar Miami zijn meegenomen.

En wonderbaarlijk lopen we direct onze T-shirt bestellers op de trap tegen het lijf, en kunnen ook wij nu laten zien dat we uit Nederland komen, want ze zijn Oranje, en dan bedoel ik ook echt Oranje…. Ik wordt ook nog eens blij verrast bij het zien van een “nieuwe” ouderwetse bootleg LP van mijn 1e KISS concert op 05 Oktober 1980 in de Leidse Groenoordhallen, die uiteraard dan ook van eigenaar wisselt…….

De Dutch KISS Army T-shirts gaan meteen aan, en zo gaan we in het Oranje naar het Pooldeck voor het optreden van Cheap Trick. Deze band loopt net als KISS ook een tijdje mee, en weet de gevoelige snaar bij het KISS publiek te raken. Het is een geweldig optreden en de vele hits worden dan ook uit volle borst meegezongen, heel gaaf.

Ons volgende agenda punt is eten. En omdat Edith nog steeds jarig is mag het wat kosten en kiezen we om bij een Specialty Restaurant te reserveren. Het wordt Cagney’s, een Signature Steakhouse! Hier krijgen we echt een feestmaaltijd voorgeschoteld, heerlijk. En omdat ik al maanden geleden het Ultimate Diner pakket had aangeschaft, staat ook hier net als bij Alamo het bonnetje op $0,00,……, briljant!

Rond 20.30 uur gaan we varen en verlaten we de Port of Miami. Als we verder als 3 mile uit de kust liggen mag de Merchandiser Store pas open. De rij die hierdoor ontstaat is zeker 100 meter lang, want iedereen is bang om mis te grijpen op deze 1e dag…. Omdat ze ons verzekerd hebben dat ze niet snel zullen uitverkopen, blijven we lekker bij het concert van The Big Rock Show hangen, een goede keus. Een heerlijk concert later sluiten ook wij dan maar aan in de rij, en een uurtje later hebben ook wij onze KISS KRUISE 4 t-shirtjes binnen, yeahhhh.

De avond/nacht sluiten we af met het concert van PRISS, de vrouwelijke KISS coverband. We zijn begonnen…..

.

Advertenties

5 thoughts on “IT started with a KISS!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s