Start-Up City : Miami! Part 2

imageTja, zo’n ritje Holland Amerika gaat niet in je koude kleren zitten. Gisteravond ging al vroeg het licht uit, en daar betalen we meteen de tol voor. Om 02.15 uur ben ik klaar wakker! Ik begin dan toch maar weer aan een verhaaltje voor de trouwe American Dream volgers.
Om 08.00 uur verlaten we de Port of Miami en gaan we de Everglades NP in. We proberen maar weer eens een bezoekje aan Shark Valley te brengen, 3x is scheepsrecht toch? En inderdaad, na betaling van $10 mogen we vandaag het park in. De tram tour is net weg, dat wordt fietsen huren. De fietsen zijn van het niveau, die durf ik niet eens op marktplaats te zetten, dus dat wordt afzien. Het ritje is maar 24 km en dat bij 30 graden…… We fietsen naar het einde waar een uitkijkpunt is met 360 graden view. Het is wel mooi, zo midden in de Everglades NP maar het valt ons een beetje tegen. We zien onderweg gelukkig wel 3 grote krokodillen, wat neerkomt op 1 krokodil per 8 km, en dat redden we niet met een rondje Rottemeren!
Om 12.30 uur zetten we de Airco van de Durango weer vol aan, en nemen we een Colaatje om even te acclamatiseren. Moe maar voldaan verlaten we Shark Valley om richting Coral Gables te rijden. Hier rijden we door de winkelstraat Miracle Mile, gaan dan door naar Coconut Grove waar we CocoWalk bezoeken. Hier zijn we echt toe aan ons dagelijkse Starbucks en Internet shot. Aangezien we al meer dan 13 uur wakker zijn, besluiten we om terug naar onze Holiday Inn te rijden, waar we om 15.30 uur Naptime in ere herstellen. En daar knapt een mens van op, zodat we fris en fruitig om 18.30 uur aan dag deel 2 kunnen beginnen.

We lopen naar de overkant waar we uiteraard bij het Hard Rock Café gaan eten. Hier staat KISS op het hoofdmenu, oftewel de muziek en videoclips maken overuren, geweldig! De nacho’s vooraf hadden we beter niet kunnen bestellen, want we zijn maar met 2-en, foutje bedankt! We lopen proppie vol nog een rondje in Bayside, voordat we ons mengen in Pre Party 1, Living in Sin! Een leuk KISS feestje om mee te beginnen in ons hotel met een D-Jay, een gave “nep” Gene en als Guest Star Lydia Criss, de eerste vrouw van Peter Criss! We kopen uiteraard haar boek, Sealed with a KISS, die vol staat met foto’s van vroegâh….. echt heel gaaf! De avond sluiten we af met TV afleveringen van Ink Master Rivals en Tattoo Nightmare’s Miami, heerlijk!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

4 thoughts on “Start-Up City : Miami! Part 2

  1. Wat een geweldige auto !!! Goed geregeld met een MidSize rental, ik dacht dat ik van de upgrades was 😉 ! En lekker dagje. Knap dat jullie die fietstour gedaan hebben, ik heb dat toch echt nooit aangedurfd, veel te lang. En je ziet bij de ingang waarschijnlijk net zoveel. Maar toch altijd leuk van die joekels tegen te komen.

    Have fun, and enjoy !!! En gefeliciteerd met Edith !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s