It’s Heat in Miami!

Helaas zijn we om 04.00 uur weer klaar wakker. Oké, het is dan wel 2 uur later dan gisteren, maar dat moet beter. Ik tik mijn verslagje, waarbij we helaas nog geen fototoestel foto’s kunnen plaatsen. Dat moet vandaag dan maar gebeuren d.m.v. een bezoekje aan een Apple Store. Om 05.00 uur zetten we een bakkie koffie, en al internettend komen we zo de nacht/ochtend wel door.

We verlaten rond 09.00 uur ons hotel om richting Miami Beach te rijden. We starten vandaag met een strandwandeling, nee niet van Simones, maar echt wandelen op het strand van Miami! How cool is that, niet zo want het is al vroeg Heat in Miami. We lopen vanaf de 16th St. richting de 5th St. Het is een aardige tippel, en zo zijn we weer gedekt om een Frappuccinootje te nemen. Eenmaal van het strand af, lopen we de hele Ocean Drive door, waar we bij een klein Italiaans tentje een heerlijke Café Pinocchino nemen. Dan weer door richting Lincoln Street waar de winkeltjesde boventoon voeren.

Het hoofddoel is dus de Apple Store, waar we minstens 100 mensen in de rij zien staan. De rij gaat zelfs de hoek om, dat wordt hem niet. Gelukkig blijkt het alleen voor mensen die een iPhone 6 wilen kopen…… En wij willen die niet, tenminste niet vandaag! Het wordt een iPad Air 2 64 GB in Space Grey. Binnen een kwartier hebben we afgerekend, en zo hebben we de Case en SD kaartlezer gratis en voor niks vergeleken met de Nederlandse prijs, mooi verdiend. We blijven wel even hangen om hem netjes in orde te maken, want in het hotel is het Internet traaaggggg. En zo lopen we rond 13.00 uur met een ingestelde iPad de deur uit, kickuhhh!

Op de terugweg naar de auto doen we ons bij Starbucks te goed aan die verdiende Frappuccino (zonder slagroom) en bij de Subway delen we een 6 foot Terryakki, heerlijk! In de auto besluiten we om nog wat aan sightseeing te doen, we zijn er toch.

We rijden voor de laatste keer toch nog even via de Ocean Drive om daarna richting “overkant” te gaan. We rijden de hele 913 af tot aan het zeer luxe Key Biscayne waar we bij het Bill Baggs Cape Florida State Park weer omdraaien. Op de terugweg stoppen we om de mooie Skyline van Miami op de gevoelige plaat vast te leggen. Dit verveelt echt nooit.

Rond 16.00 uur geven de Durango weer bij de Valid boys af, en ploeteren we wat af met de nieuwe iPad. Het internetten gaat niet van een leie dakje door de overgevoelige Norton Antivirus beveiliging van het Hotel, gelukkig kunnen de ramen niet open, want anders had de benaming Air een hele andere betekenis gekregen…..

Al met al zijn we rond 18.30 uur klaar om de oversteek te maken naar de American Airlines Arena voor de seizoen opening van Miami Heat. De tickets halen we op bij Will Call en dan sluiten we aan in de rij, wat een mensen massa.
We lopen net als iedereen met een tray eten en drinken de Arena in, waar we op onze stoelen een I Am Heat Nation t-shirt vinden, gaaf!

De beleving is van het niveau ” kippenvel”! Vanaf de Militaire huldiging, naar het indrukwekkende National Anthem, meteen door naar de spelers introductie en dan ook nog eens gevolgd door een waanzinnige spannende wedstrijd! Miami Heat wint van de Washington Wizards pas in de allerlaatste minuten door een paar geweldige 3 punters met 107-95, die de Sold-out American Airlines Arena doet ontploffen, ge-wel-dig.

Eenmaal buiten is het alweer 22.30 uur en besluiten we dat het mooi is geweest voor vandaag. We zijn binnen 10 minuten op onze kamer, waar we nu wel de website kunnen updaten met het verslag van gisteren, zodat we moe maar voldaan weer een superdag in Heat Nation Miami afsluiten.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

3 thoughts on “It’s Heat in Miami!

  1. Wat een supergave dag weer !!!! Leuke foto bij de klok op Miami Beach, heerlijke Subway (ook mijn favoriete smaak), geweldige foto met de auto en skyline, en superafsluiting met zo’n wedstrijd, altijd een belevenis !! Ik geniet bijna helemaal mee 😉 ! Enne … die iPad staat ook op mijn lijstje, dus morgen of overmorgen op 5th Ave in NY (we vliegen morgen, jippieeeeee !!!!!) !! ENJOY !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s