Start-up City : Miami!

imageDaar gaan we dan, uiteraard met gemengde gevoelens want alle Goedies die “normaal” onze reisgenoten zijn, maken weer rechts omkeer bij de vertrekhal van Schiphol. Dit keer vliegen we ook niet met United Airlines, maar hebben we voor Lufthansa gekozen, om zo met de A380 vanuit Frankfurt naar Miami te kunnen vliegen. We waren gisteren al ingecheckt, dus koffers afgeven en door naar de pasport controle en de douane check welke we beide weer keurig doorstaan.image

Tijd voor ons eerste Starbucks momentje, een Cappuccinootje! Ook de winkeltjes worden niet overgeslagen. We willen nog de iPad Air 2 met gratis lederen Cover aanschaffen, maar ze hebben ze niet…..lekkere aanbieding dus! Dan is het tijd voor de eerste etappe naar Frankfurt die wat vertraging, heeft maar door een inhaalslag duurt het maar 40 minuten voordat we in de achtertuin van onze Haagse Cultheld Beugelsdijk landen. We moeten van A naar Z, en dus is niet alleen onze A380 groot, maar het vliegveld ook, wauw.

imageUiteindelijk zien we dan een heel rijtje van die A380’s, wat een apparaten om te zien. Hij is geheel dubbeldeks, maar wij zitten gewoon in onderin hoor. Wel op heerlijke stoelen op rij 92, die standaard het Economy Plus formaat hebben! De vlucht is wel wat bumpie, en of dit nu komt door turbulentie of dat ze boven ons een feestje aan het bouwen zijn, we zullen het nooit weten….. Normaal krijgen we op een vlucht van 10 uur 1x een warme maaltijd, maar vandaag zelfs 2, oftewel Huhn UND Pasta. De uren komen we met door met wat films kijken, boekje lezen en het spelen met de verschillende A380 “live” camera views die jezelf kan kiezen vanuit je luie stoel, cool!

image

Om 16.15 uur plaatselijke tijd raken we dan eindelijk de landingsbaan van Miami aan, en is het 28 graden volgens de piloot, heerlijk. Dit keer viel de snelle afhandeling bij de Customs in Miami op, binnen het uur hadden we zelfs onze koffers al in handen, super. Snel door met de metro naar Alamo waar de incheckzuil precies deed wat hij moest doen, online inchecken en onze voucher printen. Helaas was onze midsize SUV niet voorradig, zodat we bijna uit de rest van de Alamo vloot mochten kiezen, behalve een Ford Mustang Cabrio dan….. Het werd een met free upgrade naar een FULL option SUV, nml een Dodge Durango met navigatie.image

De 6 mile naar ons hotel rijden we in 2 etappes, halverwege doen we even een Publix stop voor wat standaard boodschappen. Het Holiday Inn at the Port of Miami is daarna snel gevonden. De Durango leveren we af bij de Valid Parking en zo zijn we dan om 19.00 uur eindelijk op onze kamer. We hebben mooi uitzicht op de Bayside die we volgens planning meteen even wilde aanraken. Maar helaas dacht onze biologische klok daar anders over, helemaal gesloopt werd ons plan direct bijgesteld, we zijn klaar voor vandaag en we gaan géén drankje meer doen…….

Advertenties

7 thoughts on “Start-up City : Miami!

  1. En daar zijn jullie dan weer………….gelukkig een goede reis gehad. Ik kan me voorstellen, dat jullie moe waren. Wel ben ik echt heel benieuwd naar dat uitzicht, maar dan bij daglicht, lijkt mij ook niet onaardig!!!! Veel plezier.

  2. Fijn, dat jullie weer save and sound aangekomen zijn! Een mooie auto gehuurd, een mooi hotel en prachtig weer. Wat wil een mens nog meer? Geniet van alles wat nog komen gaat!

    Groetjes, Els en Han

  3. Heerlijk. Jullie grote genieten gaat weer beginnen, net als die van ons elke ochtend met jullie updates.
    Zag net via Facebook op het AA forum iets grappigs voorbij komen en ik weet bijna zeker dat je al wel kent. Maar stel je voor van niet…dan zou het toch zonde zijn als ik het niet had gedeeld….;-)

    “Als u van rock ‘n’ roll houdt, ga dan vooral eens naar de KISS Monster Mini Golf tegenover het Hard Rock Hotel Las Vegas. Het is een bijzondere ervaring: alles is verlicht met zogenoemde “black lights”, er zijn veel neonkleuren en natuurlijk is alles gericht op de rockband KISS.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s