Back To Earth

image

Na wederom 10 dagen dagen te hebben doorgebracht in Kaylee’s American Dream, worden we vandaag weer ruw Back To Earth gedrukt, het is onze laatste dag in Fairhope. En omdat toeval niet bestaat, is het vandaag ook nog eens Earth Day in Fairhope aan de Mobile Bay!

De ochtend verloopt als altijd, te vroeg wakker, ontbijtje en op pad. Dit keer ietsje later want we hebben een laatste lunch afspraak met Kaylee in Fairhope. Het is eindelijk heerlijk weer, waardoor alles er weer veel gezelliger uitziet. Om half 12 staan we dan ook in Greeno Road de laatste foto’s te schieten voor appartement 4 van nummer 18640. Met Kaylee uiteraard in de hoofdrol, en dan gaan we richting downtown van Fairhope.

We lunchen in een typisch local Fairhope restaurantje waar we een heerlijke Muffaletta eten. Dan struinen we door downtown Fairhope om de typische Fairhope sfeer voor de laatste maal te inhaleren. Maken nog wat foto’s bij De Fairhope klok, en brengen dan Kaylee weer terug naar “huis”, duty calls! Ze moet weer werken.

En dan is echt weer tijd en nemen we afscheid van de partners in Crime van Kaylee die hier nog zijn, een mooi stel! Het afscheid met Kaylee is redelijk “easy” want de gedachte dat ze over 43 dagen weer ECHT thuis komt overheerst! En zo rijden we voor de laatste keer Greeno Road al zwaaiend uit, bye bye Kaylee, see you soon!

Wij gaan dan richting de pier waar we (Back To) Earth Day mee gaan vieren, i.p.v. in een hoekje te gaan zitten treuren. Het is een gezellige boel waar allerlei kraampjes zijn met souveniers, educatieve informate, eten en dieren zoals uilen, slangen, schildpadden, roofvogels etc. etc. Ook is er aan de muziek gedacht en speelt er een plaatselijke band aardse muziek, erg leuk om mee te maken en een mooi afleiding.

Voor ons avondmaal kiezen we om naar Logan’s Roadhouse te gaan, een keten die we nog nooit hebben bezocht. Voor een steak was het altijd standaard Outback, maar gezien onze laatste ervaring proberen we het hier eens. En het was een goede keuze, net als onze hele ervaring hier in de omgeving van Fairhope en dat vieren we op de kamer met Americone Dream van Ben & Jerry……

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

4 thoughts on “Back To Earth

 1. Best ook wel een beetje gek dat jullie Kaylee voor t laatst daar hebben gezien…. Snuif nog eventjes de USA-lucht in verder, al weer bijna voorbij!

 2. Ja, en dan weer het gedag zeggen en tot over 43 nachtjes slapen.
  Gelukkig heeft ze het geweldig naar haar zin.
  Nog even en jullie worden dan weer in de werkelijkheid wakker. Blijf dan nog maar een poosje door sudderen.
  De herinneringen en de foto’s kan niemand jullie afnemen.
  Een goede reis naar Nederland en Welkom thuis.

  Lia en Kees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s