To-Do List: Nothing!

image

Vandaag worden we pas wakker om 08.15 uur, een uitzondering! Helaas kloppen alle TV en multimedia weather reports, het regent! Ook zien we dat dit voorlopig nog wel even aanhoud, dus wordt het de Bell Air Mall in Mobile. De laatste keer dat we daar waren, begon het te ijzelen en gingen de winkels voortijdig dicht. Dus een mooie kans op revanch….

Na het ontbijtje rijden we naar Mobile via de Interstate 10 die over de Jubilee Parkway gaat, een brug die op de lijst van langste bruggen van Amerika op de 6e plaats staat. Hij is zelfs nog 1 mile langer dan de beroemde Seven-Mile Bridge naar Key West! (Goede antwoorden kunnen in de reacties achter gelaten worden 🙂 )

Rondom de Starbucks onderbreking en de Pizza lunch is het winkel in en winkel uit in de Bell Air Mall, meer kunnen we er niet van maken.

In de rust rijden we naar Fairhope waar we Kaylee een handje helpen met in het inpakken van allerlei kleding (lees schoenen) wat al mee terug kan naar Nederland. En na een grondige sortering gaat er een dikke koffer de Minivan in. Het begin is er…….

En omdat Kaylee alweer moet gaan werken, gaan wij verder met de 2e helft, op naar de Foley. We rijden binnendoor via Magnolia Springs, een weg die we vele malen hebben gereden in September toen we hier 3 weken verbleven, time flies!

En ook dit bezoek aan de Tanger Outlet is niks anders over te melden dan winkel in en winkel uit. Dit keer geen airco hoppen maar verwarming hoppen, want ondanks dat het vanmiddag gelukkig wel droog is gebleven is het wel nog steeds fris.

De dag eindigen we met een bezoekje aan de Olijven Tuin in Spanish Fort, waar we weer heerlijk hebben gegeten. En ondanks dat we deze dag ‘niks’ te doen hadden zijn we toch pas weer om 21.00 uur “thuis”, waar we al om 10.00 uur op pad gingen……

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

3 thoughts on “To-Do List: Nothing!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s