History

image

Ondanks het latertje gisteren avond, zijn we toch weer 07.15 uur wakker. Onze volgende afspraak is om 13.00 uur, en dus kunnen we rustig aan doen. Na het ontbijtje bezoeken we eerst nog even Hobby Lobby, checken of we nog zielige schoenen kunnen adopteren bij de Shoe Hospital voordat we naar Fairhope gaan.

In Downtown bezoeken we het Fairhope Museum of History. We krijgen zelfs een kleine rondleiding als ze horen dat we from The Netherlands zijn, wauwwwww. Het is een leuk kijkje in de geschiedenis van Fairhope. En zo weten we bijvoorbeeld dat Mr. S. Greeno zijn eigen Road heeft gekregen omdat hij Burgermeester is geweest van 1908 t/m 1912.

En na dit historische ochtendje staan we bij STIX in Spanish Fort voor onze lunchafspraak met Kaylee en haar roomies. Dit was de laatste mogelijkheid waarbij Katja, Christina, Tamara en Kaylee tegelijk vrij zijn. En dus is dit best een bijzondere, historische lunch, ook voor ons! Het zijn echte partners in Crime die binnenkort allemaal weer hun eigen weg gaan.

We krijgen een mooi showtje van een Japanse krijger die aan onze bakplak een heerlijk lunch klaar maakt. Het is weer leuk en erg gezellig, en voordat we het weten moeten de dames alweer gaan werken. En zo zien we sneller dan we wilde de Saturn weer richting Fairhope aan de horizon verdwijnen…..

En om er een complete historische dag van te maken, rijden we na de lunch naar het Historic Blakeley State Park. Hier lopen we wat trails en rijden de Blakeley Battlefield Self-Guided Tour. Helaas staat de Riverfront Boardwalk onder water en vaart de Delta Explorer pas weer op 26 april, zodat we geen Snakes, Alligators, Bald Eagles of Black Bears tegen kunnen komen. Maar het was toch erg leuk om ook dit historische stukje Amerika gezien te hebben.

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

2 thoughts on “History

  1. Leuke meiden. Welke richtingen gaan ze na afloop naar toe???!!
    Wat een leuke ervaringen hebben jullie . SUPER!!!!
    Groetjes van ons,

    Lia en Kees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s