Wahoos

imageEn daar gaan we alweer beginnen aan onze terugtocht. Nee we gaan nog niet naar huis, maar Panama City Beach in Florida was het verste punt van deze trip. Eindpunt vandaag is Daphne, waar we 4 nachten blijven in onze vertrouwde Holiday Inn. Maar voordat we daar zijn hebben we nog een druk programma voor de boeg!

Het is vandaag weer strakblauw, maar nog wel frisjes. We rijden de toeristische route naar Destin, oftewel naar de Silver Sands Premium Outlets. Een kleine onderbreking omdat ons volgende afspraak pas om 18.00 uur is in Pensacola. En zo struinen we van de ene winkel naar de andere winkel met een heerlijk warme Starbucks pauze na de eerste helft. De tweede helft is een copie van de eerste, heerlijk.

Op naar de 3e helft, maar niet voordat we Maar voordat we een bezoekje aan Panera Bread hebben gebracht. De tv commercials lieten ons elke keer een mooi broodje soep zien, en dat wilde we wel eens proberen! Heerlijk gegeten en bleek een goede keus dus!

En dan moeten we nog 1,5 uur rijden naar het Pensacola Bayfront Stadium waar we een afspraak hebben met een internationaal gezelschap van The Grand. Hier gaan we met z’n 11-en naar de Baseball Game van De Blue Wahoos tegen de Montgomery Biscuits in de Minor League. Uiteraard is het een leuk uitje maar we worden helaas niet warm van het spel, de Wahoos verliezen dan ook met 5-0! Het hoogtepunt van de avond was toch wel dat er door onze groep een wedstrijdbal werd gevangen! En nadat we door stewards waren gecontroleerd of er geen gewonden waren gevallen ging het spel weer verder.

De terugreis naar Fairhope door het donkere binnenland duurde ook nog eens 1 uur en 15 minuten. We zetten Kaylee af, en zo zit onze Mini Trip er nu dus echt op. Wij rijden nog naar Daphne waar we onze late aankomst al telefonisch hadden aangekondigd, en na het inchecken meteen het licht uit gaat!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

4 thoughts on “Wahoos

  1. Lek om te zien dat jullie naar het honkballen zijn geweest. Hebben wij vorig jaar ook een keer gedaan. De sfeer in zo’n stadion sprak ons erg aan (de wedstrijd inderdaad niet). Nog een paar mooie dagen toegewenst.

  2. The Blue Wahoos klink heel wat gevaarlijker en je zou denken , dat The Montgomery “Biscuits” een eitje zouden moet zijn, maar ja zo zie je: niets is weer wat het lijkt! Jammer, dat jullie nu weer aan het aftellen zijn, maar ja niet lang meer en Kaylee mag zelf ook weer naar huis! De tijd vliegt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s