Panama City Beach III

image

De weerberichten op alle media apparaten sloegen gisterenavond alarm! Er werd storm met kans op tornado’s en hevige regenval voorspeld, hebben wij weer! Kaylee krijgt al fotos toegestuurd van Flash Floods in Fairhope waar er wegen onbegaanbaar zijn door de hevige regenval. En dat gebied komt nu steeds dichterbij Panama City Beach!

Als we gaan slapen is hier alleen nog maar de wind sterk toegenomen, we merken het wel. En om 03.00 uur hebben we een family bijeenkomst in de woonkamer…….het lijkt wel oorlog! De verlichte hemel met het bijbehorende kabaal komen bijna tegelijk, dus het noodweer is gearriveerd in Panama City Beach. We proberen maar weer te slapen en hopen dat het morgen stralend weer is….

En inderdaad rond 08.00 uur kijken we naar buiten en de regen straald naar beneden, jammer! De ochtend doen we dus extra extra rustig aan en smeden plannen voor de rest van de dag. Gelukkig wordt het droog, maar het blijft stormen.

Vandaar dat we Palm City Beach maar eens van vanuit de Minivan gaan bekijken. We toeren langs de vele grote Resorts, waardoor het hier zomers wel eens mega druk zou kunnen zijn. We rijden tot aan het einde van de weg, die overgaat in het St Andrews State Park. Hier keren we om en rijden we terug naar het Pier Park.

We overwegen onderweg nog even om te gaan midgetgolven, maar het balletje blijft toch niet liggen met deze storm. En als we dan ook nog het logo van Starbucks zien, zijn we om! 4 Cappuccino’s en een Vanilla Latte verder struinen we door de Target, Dillards, Nike, Dollar, Marshall, Dick’s etc. etc.

Rond 6 uur zijn we er klaar mee en rijden we naar Olive Garden. En ook hier gaat het niet helemaal hoe het zou moeten. Als we uiteindelijk het eten toch vandaag nog krijgen, missen we het bord van Opa……. Deze is gevallen in de keuken en moet opnieuw worden gemaakt, met duizendmaal excuus voor het lange wachten en het ongemak. We krijgen dan ook meteen de mededeling dat we Opa’s bord niet op de rekening zullen terug vinden, netjes geregeld. Ondanks de haperingen hebben we toch heel erg lekker gegeten, dat zeker.

Als we naar onze appartement terugrijden zien we dan eindelijk ook vandaag de zon nog even. Ook al is hij aan het verdwijnen in de zee, het is een waanzinnig mooie zonsondergang waarbij we vandaag voor het eerst het fototoestel aanzetten……

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

5 thoughts on “Panama City Beach III

  1. Het is niet wat je wilt op een mini strandvakantie,maar het is toch ook altijd supergaaf om te zien als de natuur een boertje laat, vind ik tenminste!
    Hoop dat t verder beter blijft!

  2. Gelukkig was het geen oorlog!! Maar de weer Goden. Prachtige plaatjes van het strand en de ondergang van de zon! En Theo, gunde ze jou geen maaltijd???? Elk nadeel heeft zijn voordeel niet waar!!
    Groet voor jullie allen. Lia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s