Panama City Beach II

imageHelaas is het weer klokslag 07.00 uur dat er alweer even in de brouwerij komt, uitslapen lukt nog steeds niet. Tenminste voor de vakantiegangers onder ons. De halve Amerikaan in ons midden laten we heerlijk slapen en komt 4 minuten over tien tot leven, ze heeft het nodig. En in die tussen liggende 3 uur maak ik het verslag van gisteren af, ontbijten we een beetje, zitten lekker op onze balkonnetje van de zee te genieten, kortom op en top vakantie.

Om half 12 worden we pas echt aktief en beginnen we bij Beach Acces 63 aan onze strandwandeling, nee niet die van Simonis maar gewoon heerlijk lopen langs de kustlijn van de Golf van Mexico. Dit doen we tot aan de Beach Acces 56 waar een Pier is. Hier betalen we $3 pp zodat we de lokale vissers aan het werk kunnen zien en de Pier meteen steunen! Helaas worden er geen spectaculaire vangsten gedaan, maar hebben we toch genoten van het mooie uitzicht vanaf het water op de kust.

Na dit rustpuntje lopen we weer op het strand terug naar ons appartement en brouwen we een lekker lunchje in elkaar. Omdat we vanavond Pier Park onveilig willen maken, besluit Kaylee om zich daar volledig op te focussen, ze gaat een tukkie doen. Wij gaan nog even zwemmen, bubbelen en zonnen voordat ook wij ons op het balkonnetje terugtrekken, heerlijk.

Even voor 18.00 uur zijn we in Pier Park, waar we meteen gaan eten bij Dick’s Last Resort! Was gisteren de slechte ervaring bij Outback nog een uitzondering, hier is het helemaal chaos. Maar dan een gecontroleerde chaos, want dit hoort allemaal bij de ‘show’! De gillende en brutale obers kunnen hier doen wat ze willen! We krijgen slabbertjes om, mutsen op en ze nemen ons in de maling door knopen in de rietjes van de Cocktail te doen, grappig. Helaas zat de kok volgens ons ook in het complot…… maar de Nachos vooraf waren erg lekker. En helaas hebben wij de foto’s nog die we jullie zullen besparen.

Het Pier Park is echt heel groots opgezet met vele souveniers winkeltjs en grote ketens door elkaar. En zo lopen we na het eten ineens tussen meer dan 120 winkels die hier in Pier Park liggen, ook leuk. En zo bleef het nog lang onrustig in Panama City Beach…….

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

Advertenties

6 thoughts on “Panama City Beach II

  1. Blij dat de fotóos ons bespaard blijven hahahaha! Alhoewel, Edith, eentje van jou zou wel lollig zijn…..
    Gek he, dat het tijdsverschil zo blijft hangen altijd. Zal wat wezen voor Kaylee als ze na al die tijd om moet schakelen naar onze tijd!!!! Have fun verder daar, ik begin zo zoetjes aan met aftellen 😀😊

  2. OMG…Pier Park… Brings back memories! We zijn er geweest toen het in aanbouw was. Hebben wat gedronken bij een Duitse kroeg met “real German Beer” en meisjes in Dirndl jurkjes. Ik heb net even op de website gekeken, ziet er gaaf uit. Kan me voorstellen dat het lang onrustig bleef….;-) En wat happens in Pier Park, stays in Pier Park!
    Leuke foto’s en wederom leuk verslag. Tot morgen hoop ik!

  3. Volgens mij heet het niet voor niets Dick’s Last Resort want niemand gaat ooit nog terug om daar te gaan eten! Panama City Beach lijkt ons heerlijk vertoeven!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s