Relaxing Day

image

Na onze roadtrip in Texas, beginnen we nu aan onze relax dagen van de vakantie. En waar kunnen we dit beter beginnen dan in het Resort waar het allemaal om draait, The Grand Marriott in Point Clear.

De ochtend gaan we in ieder geval ontbijten in The Dining Room als The Goedies, compleet met z’n vijfen dus. Een ontbijtbuffet met de naam Grand erin zegt wel genoeg, denk ik. Het is om u tegen te zeggen en uiteraard eten we veel te veel. Om half 10 verlaat Kaylee onze tafel alweer, want ze moet inklokken voor haar eerste shift van vandaag. Wij nemen nog een sjuutje voordat we onze handtekening zetten op de bill, met employee korting uiteraard!

Wij gaan vandaag het Resort eens van binnen en buiten bekijken. We beginnen op de natte parkeerplaats voor speciale gasten, de haven! Dus ook met een boot ben je hier aan het goede adres. We lopen op de boardwalk langs de Bay, en genieten echt van het prachtige in bloei staande resort. We slaan een balletje op de (mini) Green en gooien een hengeltje uit op de pier. En als ware Dolphin-spotters komen er plotseling nog 2 ook ons begroeten, cool!

Als we het Resort pad volgen tot het einde, lopen we ineens langs privé huizen die je vanaf de weg niet kan zien, wauwww wat is het hier mooi. Er staat nog wel wat te koop, maar zelfs als we de lotto winnen, komen we denk ik nog wat te kort, hahahaha.

Na deze wandeling van 2,5 uur wachten we op ons balkonnetje op het whatsappie van Kaylee. Die komt om half 2 en dan brengen we haar naar huis, voor een mini dutje. Om 15.00 uur moet ze nml. beginnen aan haar 2e shift van vandaag, mazzelaar. Dan gaat ze weer met haar Saturn naar haar werk, wegens alle laat/vroege shifts die er aan staan te komen.

Wij gaan dan hier in de omgeving Supermarkt-hoppen bij de Publix, Target en de Wal*Mart, heerlijk. Niks nodig maar gewoon kijke kijke niks kopen, nou ja een paar boodschappen zoals potten Americone Dream ijs van Ben & Jerry voor straks, maar meer ook niet.

In snelvaart rijden we terug naar The Grand voordat het ijs is gesmolten. Op het balkonnetje is het daarmee goed vertoeven, relax! Om 19.00 uur gaan we richting de boardwalk voor de sunset, en die is echt schitterend. We lopen langs de bay en komen uit bij een privat party met Live Music. Hier is Kaylee nog steeds aan het werk, OMG! We ontmoeten wederom wat collega’s en haar manager die het Amazing vinden dat wij helemaal uit Nederland hier naar toe zijn gekomen, erg leuk weer!

De rest van de avond hangen we voor de TV, waarbij uiteraard The Tonight Show van Jimmy Fallon met een optreden van KISS, het middelpunt van de avond is!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

2 thoughts on “Relaxing Day

  1. Zin jullie vergeten te zoomen??
    Of andere lens?”Normaal” zijn die vissen veel “groter” die jullie vangen of is dat “vissersbedrog”???:))
    Ziet er wel weer prachtig uit.

    De Mendo’s

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s