Together Again!

imageVandaag hebben we (gelukkig) geen complimentary ontbijtje in ons Holiday Inn. Daar hebben we gewoon geen tijd voor, we moeten naar Fairhope, Alabama. En dus zitten we al om half 8 in de Minivan, en wordt er op rij 2 boterhammen met jam & pindakaas klaar gemaakt. En zo zijn we na ons ontbijtje ineens al 50 mile verder, mooi.
imageHet zijn nog in totaal 255 miles die we vandaag moeten rijden, eitje. Dit doen we via de I-20 tot Jackson en daarna wordt het een toeristische route over de 49. We stoppen na 2 uurtjes in Braxton voor een Starbucks pitstop. Hier strekken we de beentjes om de overvolle drive-thru van Starbucks te omzijlen. We gaan effe heerlijk in het zonnetje van dit bakkie genieten, we lopen nml. toch voor op schema. Na een kleine 20 minuten rijden we weer verder via Magee naar Hattiesburg, waar we de 98 oprijden die ons de grens van Mississippi en Alabama overbrengt. En deze 98 volgen we helemaal tot in Fairhope, waar we dan eindelijk afslaan naar Greeno Road 18640 appartement 4! We zijn thuis, tenminste dat gevoel krijgen we bij het zien van Kaylee, yeehaa!

imageZe is net wakker, heeft vanmorgen gewerkt en moet straks weer werken……The Real American Dream! We worden weer hartelijk ontvangen door de Partners in Crime van Kaylee: Katja, Christina en Tamara. Rond half 2 gaat Kaylee met ons mee lunchen bij Panini Pete’s in Fairhope. Na deze heerlijke lunch gaan we richting The Grand in Point Clear.

Wij, om in te checken en Kaylee om te gaan werken. We krijgen 2 kamers naast elkaar met een tussendeur en dubbele bedden met uitzicht op de jachthaven, helemaal goed. Zo kan Kaylee ook nog blijven slapen om het plaatje helemaal compleet te maken.

imageNa een kwartiertje wordt er op de deur geklopt, en horen we room service roepen, maar we hebben niets besteld. Kaylee heeft in beide kamers heerlijk vers fruit met chocolade aardbeien laten bezorgen en begeleid door een kaartje. Een tranentrekker van jewelste, erg gaaf!

imageTijdens ons fruitige rust momentje krijgen we een whatsapppie van Kaylee dat ze al om 19.00 uur naar huis mag. En huis betekent vandaag The Grand, zodat we ook gezellig samen kunnen eten hier op het Resort. We kiezen vandaag voor het Saltwater Grill restaurant, ouderwets gezellig en zoals Buck Owens al in 1964 song, we zijn eindelijk weer Together Again!

Advertenties

9 thoughts on “Together Again!

  1. Nou ja…. , ik krijg ook kippenvel van de lieve verrassing en woorden van Kaylee voor jullie!
    Fijn samen zijn.

    Groetjes van Kees en Lia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s