Almost there.


imageEn vandaag laten we Dallas alweer achter ons, en komen we steeds dichter en dichter bij Kaylee. Er zit nog zo’n 600 mile tussen ons in, en vandaag halen we daar 350 mile vanaf. TomTom loodst ons voortreffelijk uit de chaotische verkeersdrukte van Dallas, ondanks 1 traditionele gemiste afslag. Na een uurtje gaat er een belletje rinkelen en moet de Minivan echt benzine hebben. We combineren dit gelijk met een plaspauze van ons, zodat we beide zowel vol als leeg met een gerust hart verder kunnen.

We karren lekker door, het is een fantastische weg waarop we heerlijk ons ding doen, mijlen maken. We verlaten Texas en rijden Louisiana in. Als we rond 12.00 uur een Starbucks sign langs de I-20 bij Cooktown zien, cancelen we de cruise controle en maken we een 2e pitstop. Het is heerlijk warm en dus zitten we al internettend aan onze eerste Frappuccino, heerlijk.

Onze volgende stop is een Wal*Mart bezoekje in Monroe, helaas hebben we Marylin niet gezien. We kopen de hoognodige boodschappen en gaan snel weer door. Anderhalf uur later verlaten we alweer Louisiana en betreden we het Mississippi Welcome Center.

Hier maken we mooie fotos van de 2 schitterende bruggen die naast elkaar over de Mississippi liggen. En dan zijn we nog maar 5 minuten van ons einddoel van vandaag af, Vicksburg de geboorteplaats van Wilie Dixon. Willie wie hoor ik jullie denken…… Deze legende schreef Hoochie Coochie Man, 1 van de 500 songs die de Rock & Roll heeft gecreerd. Dan ploffen we onze koffers in de kamers en gaan we meteen naar downtown. We hebben nml. nog maar een anderhalf uur voordat het Coca Cola museum dicht gaat.

Hier in Vicksburg werd in 1894 precies op deze plek van het Biedenharn Coca Cola museum de cola voor het eerst in flesjes gevuld. Vanaf het ontstaan van Coca Cola in 1866 was dit namelijk alleen maar getapt verkrijbaar. Het is als verfend Coke gebruiker weer erg leuk geweest om dit kleine museumpje gezien te hebben.

We lopen naar de historische Vicksburg Riverfront Murals aan de Mississippi, wat ook erg mooi is. En dan zijn we voor vandaag echt klaar, we rijden nog langs de Vicksburg Scenic Drive bordjes maar gaan dan toch eindigen bij een Cracker Barrel voor een American Homestyle Cooking diner, lekkáhhhhh. We are almost there……

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

 

 

 

 

Advertenties

2 thoughts on “Almost there.

 1. Zoals ik zie ben ik de eerste die kan regeren.
  Waarschijnlijk slaapt Nederland. Maar ik nog niet!!! Het vijf over half 1.
  Weer een gaaf verslag van jullie.
  IK ga nu naar mijn mandje.
  Tot de volgende keer.
  Dat zal maandag zijn, omdat wij het weekend naar Enschede gaan.
  groetjes Lia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s