Don’t mess with……!

imageDe wekker hebben we niet gezet, want ons groen gele bloed borrelt al een paar dagen voor de belangrijke wedstrijd #ADOutr. Wegens goed gedrag mogen we vandaag onze iPad gebruiken van de opper cipier om onze Haagse trots te steunen vanuit onze verbouwde jail in Texas! We zitten al om 05.30 uur klaar om gekluisterd naar het radioverslag van Radio West te luisteren, net als vroegàh! Toeval bestaat niet, en de kreet “Don’t mess with Texas” slaat vandaag we heel erg op ADO Den Haag……4-1!

En dan gaan we weer vrolijk verder vakantie vieren, Life is Good! Helaas werkt het weer niet helemaal mee, koud wind en miezerige regen. Uiteraard hebben we een back-up plan, outletten! Onderweg naar Austin liggen de Premium en Tanger Outlets naast elkaar. We beginnen in de Premium en zien wel hoe het verder loopt.

Na een paar winkels zijn we alweer echt toe aan een warm bakkie Starbucks. Hier hebben we meteen contact met Kaylee en zitten effe lekker te Facetime-en, erg leuk. Na dit opwarmertje gaan we weer vrolijk verder waar we gebleven waten. Het is hier erg groots opgezet, waanzinnig druk en het vervolg is dat we hier meer dan 4 uur zoet zijn. Het miezert nog steeds maar we slaan de Tanger toch over, tasjes genoeg!

In 45 minuten rijden we naar Austin, waar het dan eindelijk droog begint te worden. Bij Hampton Inn checken we in, parkeren de minivan, zetten de koffers binnen en doen een uurtje niks.

Om 16.00 uur gaan we aan de wandel. Als eerste lopen we naar het Capitol van Austin, want dit is de hoofdstad van Texas! In 1 woord, schitterend. Er staan ook vele mooi beelden rondom het Capitol, wat in een mooie aangelegde tuin ligt. Een echte must-see als je in de buurt bent!

Ook is Austin o.a.  de geboortestad van de blues gitarist Stevie Ray Vaughan, het South by Southwest festival en het vakantie adresje van Johan Derksen. Het is niet voor niks “The Live Music Capital of the World”. We lopen naar de 6th street, waarin het allemaal gebeurt. Het Wild About Music is een schitterende Art & Gift Gallerie die helemaal de authentieke muziekale sfeer uitstraalt, en kijken we onze ogen uit. Er klinkt heel veel Live muziek uit alle panden, men is hier klaar voor het nachtleven!

Wij lopen naar ons volgende doel in de 1st street, bij TGI Fridays eten en meteen naar de duizenden uitvliegende vlleermuizen kijken als de zon onder gaat. Nu zijn er dus 2 factoren die mee moeten werken zodat we dit fenomeen kunnen bekijken, zon en TGI Fridays. Helaas is de zon vandaag nergens te bekennen en ook TGI Fridays niet. Deze vestiging bestaat niet meer, helaas. En dus besluiten we om vleermuisloos terug naar de 6th street te lopen om weer risicoloos bij Iron Cactus Iron te gaan eten, goede keus!

Met de terugtocht naar ons hotel in de 17th street hebben we vandaag weer ons portie beweging, sightseeing en shopping experience volbracht, super!

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

 

Advertenties

3 thoughts on “Don’t mess with……!

  1. het is weer heerlijk wakker worden met elke dag een verslag in de mail!!
    Wat jammer van het weer, hopelijk is het vanaf nu beter.
    The Bats kun je ook vanaf de brug zien, maar mooier nog vanaf een bootje. Vanaf (het voormalig) TGI loop je de brug over en aan je recht hand heb je dan een strandje. Daar zijn de boottochtjes te boeken. Een echte aanrader.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s