Remember The Alamo!

imageOm 02.00 werden we wakker door geschreeuw op de gang, er werd er weer een binnen gebracht! Tja dat heb je in een jail, maar gelukkig werd hij gekalmeerd door de nacht cipier en sliepen we lekker verder tot wel 05.30 uur. De rest van de familie haalde zelfs al 07.00 uur, we gaan de goede kant op.

Na het ontbijtje gaan we weer met vest en jas aan richting de Riverwalk, het is nml. niet zo mooi weer. We lopen langs het water richting The Alamo. Een Mission die wereld beroemd is staat in San Antonio. Remember The Alamo is zelfs een bekende oorlogskreet geworden. Er zijn verschillende films over The Alamo gemaakt, die van 1960 is er één met John Wayne in de hoofdrol en David Crockett heeft er zelfs een Ranch in Frankrijk op zijn naam aan over gehouden. En zo hebben we alweer een mooi stukje geschiedenis uit de revolutie van Texas gezien, gaaf.

Na een Starbucks break kopen we kaartjes voor de Rio San Antonio Cruises. We gaan natuurlijk niet met een Cruiseschip over de San Antonio rivier, maar het klinkt cool toch? Het is een informatief tochtje van 40 minuten, waarin we veel te weten komen over alle hotels en oude gebouwen die we tegen komen, erg leuk.

Dan lopen we richting de River Center Mall voor wat Texaanse shopping. We nemen hier een heerlijke gezond ijsje bij de Yoghurt Zone en we scoren een leuk Texas souvenier voor ons pronkrek.

Na wederom een flinke tippel rondom de Riverwalk besluiten we om al vroeg te gaan eten, om in de avond de voetjes wat rust te gunnen. We zoeken het Hard Rock Café op en ondanks de drukte kunnen we toch meteen aan tafel. Na de maaltijd lopen we rustig terug naar onze cel. Gelukkig hebben we het deze “loopdag” droog gehouden in het prachtige Riverwalk gebied van San Antonio!

 

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

3 thoughts on “Remember The Alamo!

  1. NASA in Houston is natuurlijk een ‘must-see’, leuke ervaring inderdaad !! Maar The Alamo staat ook nog op mijn ‘must-see’ lijstje, ben erg benieuwd ! Lekker dagje weer, op naar de volgende !

  2. Jullie verdoen de tijd niet met slapen, maar hebben daardoor al weer heel wat gezien binnen een paar dagen tijd! Wij leren zodoende ook nog wat van de bezienswaardigheden, die jullie allemaal bezoeken! Groetjes van ons

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s