Weer

imageOké ik zal iedereen voor zijn, daar gaan we weer! Met de nadruk op weer dus, heerlijk! We worden dit keer door SV Taxi Zoetermeer naar de UA 59 gebracht die weer met ons heeft afgesproken bij Gate G6! Door de verbouwing op Schiphol komen er dit keer geen machines aan te pas om in te checken en om achter de douane te komen, maar worden we keurig ouderwets face to face geholpen.

imageDe winkeltjes hebben we nu wel gezien, zodat we alleen maar een heerlijke Starbucks meenemen naar de Gate. Het inpak interview gaat ook vlotjes en zo zitten we ineens weer op onze rij 16. De 777 staat keurig op tijd maar achteraan in de rij om te mogen opstijgen. Het is dringen geblazen i.v.m. de sluiting van de Polderbaan tot 21 April. Helaas moet de piloot plotseling van baan veranderen en zo verlaten we uiteindelijk 30 minuten later pas het Nederlands grondgebied.

imageDe vlucht is weer 10 uur, waarin we niet alleen films, boeken, en games als tijdverdrijf gebruiken, maar we ook regelmatig opletten of we onder ons iets van de verdwenen MH370 terug kunnen vinden….helaas!

imageBij de immigrations werden we dit keer met Rektar Hand, bijna in het Nederlands geholpen, zo kan het dus ook. Verder hebben we hier geen spannende overstap verhalen te vertellen, dus hup weer naar Alamo. Geen rij en zonder extra aangesmeerde verzekeringen rijden we in een zwarte Chrysler Town & Country richting Houston Downtown.

imageTom Tom loodst ons dwars door het 6x grotere Prins Clausplein van Houston heen met zijn imposante Skyline en zo zijn we rond half 5 in onze Candlewood Suites Houston by the Galleria. Dus hup de koffers de kamer in, whatsappen met Kaylee en naar The Galleria, een Mall waar je U tegen zegt. De grootste van Texas en staat op de 4e plaats van heel Amerika, wauwww.

Dit is een leuke manier om wakker te blijven, en om maar meteen in het ritme te komen gaan we heerlijk eten bij de Cheesecake Factory, zonder Cheescake dat dan weer wel. Het is inmiddels 3 uur snachts Nederlandse tijd en een rondje schaatsen in de Mall met meer dan 400 winkels en restaurants zit er echt niet meer in want we zijn kapot.

imageDe terugtocht van wel 3 minuten naar onze Candlewood rijden we nog langs de beroemde Waterwall van Houston en gaan dan heerlijk zo lang mogelijk slapen. Maar ondanks de vermoeidheid van deze reisdag, zit de lach nog steeds op gezicht want we zijn er weer……

 

 

Advertenties

7 thoughts on “Weer

 1. Gisteren de oude Goedies te proberen te bellen , nu begrijpen we waarom ze niet de telefoon niet opnamen.Maar we wensen jullie allemaal veel plezier daar , de groeten van A en Ben

 2. Hiep ,hiep, hoera jullie zijn er weer,en een goede vlucht gehad! In Amerika kan bijna alles, zelfs schaatsen in een winkelcentrum Geweldig!!
  Lekker slapen en gezond weer op. Veel plezier allen.
  Groetjes van Kees en Lia.

 3. Leuk dat jullie er weer zijn! Wij waren 2 weken geleden nog in de Galleria Mall en keken onze ogen uit.
  Een aanrader voor in Houston is het Space Center, dus als jullie hiervoor tijd hebben, dan is leuk om te doen Je kunt online kaartjes kopen, dan is het 5 dollar minder dan aan de kassa. Kemah boardwalk vonden wij ook leuk.
  Veel plezier!

 4. Gelukkig zijn jullie zonder problemen op de plaats van bestemming aangekomen en is het contact met Kaylee alweer gelegd! Het is toch iedere keer weer spannend hoe de reis zal verlopen. We houden contact en zullen jullie American Dream(s) blijven volgen!

  Groetjes aan Kaylee en liefs, Han en Els

 5. Geweldig, wat een Mall hè ! Supergaaf ! Lekker dat jullie er weer zijn. Mijn broertje gaat vanaf 1 juli voor 2 jaar in Houston werken met vrouw en kinderen, dus ik hoop daar ook een paar keer te komen in de komende 2 jaar 😉 ! Enjoy !!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s