The Goedies Summit!

imageOmdat heel Den Haag de laatste dagen in de ban van The Summit is geweest, hebben we dat maar eens opgezocht in de Dikke Van Dale en krijgen we de volgende uitleg:

Summit:

1 Top, hoogste punt

2 Toppunt, hoogtepunt: at the summit op het hoogste niveau

3 Topconferentie

Familie

Met deze uitleg in onze broekzak en de eindstreep van Kaylee’s stageperiode in zicht, beleggen we een eigen laatste Topconferentie, The Goedies Summit. En dus vliegen Papa, Mama, Opa en Oma naar Amerika voor topoverleg met onze Dochter at the Goedies Summit in Point Clear. Het agendapunt wat de meeste aandacht zal krijgen:

Hoe krijgen we alle spullen (= lees schoenen) van Kaylee naar Nederland?

imageWe logeren hiervoor dan ook 3 dagen bij Kaylee’s stage-adres, The Grand Hotel Marriott. Dit gated Resort in Point Clear heeft nml. de hoogst mogelijke beveiliging en is met een strandje aan Mobile Bay de perfecte basis om dit topoverleg tot een goed einde te brengen. Chef Mike Wallace, executive chef at the Grand Hotel Marriott Resort, zorgt tijdens deze Goedies Summit voor de hapjes en de drankjes.

Maar voordat we Fairhope in Alabama bereiken doen wij eerst nog als ware toeristen een rondje Texas. Hierbij verblijven we in Houston, San Antonio, Austin, en Dallas. Via Vicksburg in Mississippi rijden we naar Point Clear in Alabama. Na de ‘Goedies Summit’ van 3 dagen in Point Clear maken we met Kaylee een kort uitstapje naar Panama City Beach in Florida!

Hierna beginnen wij aan onze afscheidstournee, we verblijven dan nog een paar dagen op ons vertrouwde stekkie in Daphne. Hierna nemen we afscheid van Kaylee en die zien we weer 2 juni op Schiphol, yeahhhhh! Opweg naar Houston doen we New Orleans nog aan, een Amerikaanse stad die ons hart heeft veroverd!

In Houston brengen we onze 20ste en laatste nacht door van deze Summit trip voordat we weer richting Holland vliegen, waar we stiekum gaan beginnen aan de voorbereiding voor een Welcome Home Party, stttttt.

Advertenties

7 thoughts on “The Goedies Summit!

  1. Wat een heerlijke blog. En mooi vooruitzicht. Ik heb gisteren alle blogs vanaf vorig jaar gelezen. En jullie hebben mij heel nieuwsgierig gemaakt naar New Orleans, en naar Alabama. 

    Veel plezier met alle voorbereidingen!!!!

  2. Wat een heerlijk vooruitzicht weer !! Ga jullie uiteraard weer volgen. En ben erg benieuwd wat er uit dat overleg gaat komen, en hoe al die schoenen terug gaan komen … Container al besteld ?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s