See Ya!

image

En daar is die dan, 6 Februari 2014! Vandaag is de allerlaatste Tonight Show met Jay Leno! Maar veel belangrijker, het is de laatste dag van The Goedies Reunie Part 3! Het is koud, grijs en regenachtig, precies het weer wat bij zo’n dag hoort. Maar niet getreurd, binnenkort krijgen we wel weer zo’n laatste dag…….

We maken er nog een shopdagje van, en waar kan je dat beter doen dan in een Outlet, en dan ook nog in een Premium! En omdat we ook nog wat benzine wilen lozen, rijden we naar Gulfport in Mississippi. We doen er iets meer dan een uurtje over en dan kan het besparen beginnen! Helaas blijft de bestellijst angstvallig leeg, omdat hier simpelweg niet alle merken zijn vertegenwoordigd, helaas.

De gevoelstemperatuur is onder het vriespunt, en dus houden we het na een paar uur voor gezien. We rijden lekker terug naar ons hotel om de koffers alvast te her-organiseren. We krijgen intussen ook een mail van United dat we automatisch ingechecked zijn en de boarding passen klaar voor gebruik zijn!

Maar we sluiten de laatste avond met Kaylee natuurlijk wel in stijl af en gaan we met de dames van Greeno Road 18640 Unit 4 uit eten. Het wordt het Outback Steakhouse in Mobile, succes verzekerd. We zijn er om 19.00 uur en hij zit op deze doordeweekse donderdag volgeladen, een beetje jammer. We krijgen een pieper en moeten minimaal 45 minuten wachten, er zit niks anders op. Uiteindelijk kunnen we pas na 20.00 uur aan tafel, maar het was het wachten meer dan waard. Super lekker gegeten en gelukkig hebben we veel kunnen lachen.

Het afscheid op het parkeerterrein van het Outback Steakhouse is daarom minder vervelend, maar desondanks is het slikken geblazen. We rijden samen richting Fairhope terug en gaan op de kruising van Spanish Fort beide onze eigen weg……See Ya!

Ps.
Via deze weg willen wij iedereen bedanken voor alle e-mails, comments, whatsappies, likes en Facebook berichten die ons hebben bereikt, vonden we erg leuk!

Advertenties

8 thoughts on “See Ya!

  1. Wat gaan de dagen toch snel! Als het goed is zitten jullie nu in het vliegtuig, waarschijnlijk te mijmeren over alles wat jullie weer beleefd hebben.
    Een goede reis, en welkom terug in Zoetermeer.
    Groeten van Kees en Lia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s