Meet en Greet

image

imageNa ons vaste ochtend ritueel gaan we weer verder waar we gisteren gebleven waren, shoppen. Het is lekker weer, een beetje fris door de wind maar goed shop-weer. En toch lukt het ons niet om de bestellijst in te korten, helaas. Gelukkig brengt Kaylee licht in de duisternis, en gaan we samen lunchen in Fairhope. Ze moet vanmiddag werken dus is dit is een kleine meet & greet voor vandaag. Panini Pete’s zit stampend vol, en wijken we uit naar Master Joe’s. Heerlijke sushi voor de visliefhebbers en Teppanyaki voor de vleeseters, een goede keuze dus.

imageDan slenteren we nog wat door typische Fairhope winkeltjes en kopen we een leuk aandenken. Ook brengen we nog een bezoekje aan het postkantoor in Fairhope want we missen een pakketje dat al op 24 december 2013 is verzonden, maar tot op heden nog niet bezorgd is. Vervelend voor de verzender, maar ook vandaag komt hij niet boven water. We kunnen er geen chocola van maken waar hij is gebleven, maar we vrezen dat hij missing in action is……

imageNa het afzetten van Kaylee gaan we nog wat sight seeing doen. We rijden naar wat mogelijke Rent opties in Point Clear voor de volgende trip, spotten we helaas niet “onze” dolfijnen in Weeks Bay. Wel zien we ons Dock of the Bay schitteren in de zon, en komen de good old memories weer boven drijven.

imageOp de terugweg rijden we langs Two Sisters, een kleine Bakery & Deli die beroemd is om zijn Pastries met vers fruit. En uiteraard willen we dat wel eens proeven. En inderdaad heeft tripadvisor weer gelijk, en is er niets te veel gezegd. We krijgen nog een extra stuk King Cake in de Mardi Gras kleuren om te proeven, en ook deze is heerlijk.

imageDan rijden we naar de Wal*Mart voor wat boodschappen die weer met ons mee terug vliegen. Ook van Ulta gaat er nog wat mee terug in de koffer. Helaas hebben onze koffers niet het formaat om de beoogde spullen die we bij Hobby Lobby willen kopen in te proppen, helaas!

We sluiten de dag af in stijl met een bezoekje aan Olive Garden. Dit keer gelukkig geen ijzel perikelen en blijven ze gewoon open, we nemen dus geen To Go boxes! Na het eten zijn we binnen 2 minuten op onze kamers, en kijken we de rest van de avond onze favoriete TV series, nu het nog kan……

Advertenties

3 thoughts on “Meet en Greet

 1. Hallo luitjes,

  Wat is het daar leuk shoppen? Die geruite stropdas, gaaf zeg!!
  Al die lekkere rolletjes op het bord, is dat vis? Ziet er ook zo lekker uit!
  Ja, jammer dat de tijd zo snel gaat.
  Zondag gaat Linda de Mol weer beginnen met de koffertjes. Lekker kneuterig! Ja, ik begrijp dat dat jullie ook niet boeid! Erreg he!
  Nog veel plezier allen en de groetjes van ons, Kees en Lia

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s