First Call

image

Vandaag reizen we van Alabama naar Florida, the Sunshine State! Hoewel we vandaag geen zon hebben gezien, was het wel erg lekker weer met 70 graden Fahrenheit oftewel 21 graden Celsius. Onze “First Call” is vandaag om de Nr. 1 attractie van de Panhandle volgens Tripadvisor te bezoeken, het National Navel Aviation Museum. Doel 2 is om ons boodschappen op bestelling proberen te volbrengen.

20140205-075818.jpgWe beginnen aan ons ritje van een uurtje naar Pensacola en komen om 11.00 uur bij de Navy basis aan. Na inspectie van onze pasporten krijgen we toestemming om door de barricade naar het museum rijden, wat nog 3 mile verder ligt. En om maar meteen met ons eindoordeel te beginnen, dit Touch en Feel museum is waanzinnig gaaf! En bovendien is de toegang nog gratis ook. Overal waar je kijkt zie je vliegtuigen, vliegtuigen en vliegtuigen. We zijn hier zeker een tijdje zoet en komen ogen te kort, wat een gave ervaring is dit. Er zijn verschillende 2D, 3D en 4D Imax films, zelfs verschillende Flightsimulators waar je uiteraard wel tickets voor moet kopen. Maar die symbooltje van een hart met een streep er door heen doet ons beluiten om het bij struinen tussen de vliegtuigen te laten. Als afsluiter rijden we nog wat rond op dit Navy terrein en zien o.a. nog de Pensacola Lighthouse en het Fort Barancas. Dus mocht je ooit in de buurt zijn, dit is absoluut een Must See in Pensacola.

En dan rijden we naar de Cordova Mall voor ons 2e doel, de boodschappenlijst. Om ook maar meteen te beginnen met de laatste tussnstand, het is allemaal niet te vinden. Dus familie en vrienden wees op het ergste voorbereid, maar we hebben nog 2 volle dagen! Alleen oma is goed bezig om de koffers lekker vol te krijgen. We gaan ook hier weer de absolute favoriet Chico’s binnen als het nog licht is en komen pas weer buiten in het donker…..goed bezig!

Helaas zien we te laat de last minute whatsapp voor een meet & greet bij Master Joe’s in Fairhope, want wij zitten nog steeds in Florida, oeps! Wel gaan we eten in Alabama, zodat we na een uurtje rijden weer in Spanish Fort terug zijn. Ons avondmaal nemen we aan de overkant van ons hotel. De keuze is dit keer gevallen op Cracker Barrel, waar we heerlijk Old Country Food bestellen.

De korte avond sluiten we dit keer af met de Late Night Show van Jay Lenno, waarbij George Clooney voor zijn rol in The Monuments Men zeker 10x The Hague heeft gezegd, terwijl wij dit in dit verhaaltje nou juist wilde vermijden…..

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

2 thoughts on “First Call

 1. En dan was de voetbal ook nog eens waardeloos.
  “Ons” Heracles heeft “jullie” mooi in gemaakt. ..:-)
  Sorry. .. moest het ff zeggen. . Haha.

  Have fun!

 2. Hallo luitjes! Al jullie berichten gelezen van de afgelopen dagen.
  Super leuk! Het is net of ik er ook een beetje bij was.
  Trouwens wat een prachtige dieren in de dierentuin. Vooral die witte tijger!.Ja,, laat Corrie maar schuiven, de koffer was half leeg en komt wel voller terug. De groeten van Kees en mij,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s